Βαθμούς και εντυπώσεις μοιράστηκαν το Σάββατο στη Νέα Σμύρνη ο Πανιώνιος και η Skoda Ξάνθη, καθώς αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Super League.

Oι Ακρίτες προηγήθηκαν με γκολ του Καπετάνου στο 7ο λεπτό, ωστόσο οι γηπεδούχοι έφτασαν στην ισοφάριση με πέναλτι του Κολοβού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

To τελικό σκορ μεγαλύτερη ικανοποίηση αφήνει στους φιλοξενούμενους, καθώς αγωνίζονταν με παίκτη λιγότερο από το 32ο λεπτό, όταν και αποβλήθηκε στη φάση του πέναλτι ο Φλίσκας.

ΤΑ ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Υπό το βλέμμα του νέου προπονητή της, Ραζβάν Λουτσέσκου, αλλά με τον Νίκο Νεντίδη στον πάγκο, η Ξάνθη κατάφερε από νωρίς να πάρει το προβάδισμα, χάρη στο τέρμα που σημείωσε στο 7′ ο Καπετάνος από κοντά, μετά από ασταθή απόκρουση του Γιαννακόπουλου σε σουτ του Σολτάνι.

Στη συνέχεια ο Πανιώνιος πήρε τα ηνία, προσπάθησε να αντιδράσει και το κατάφερε στο 33′, όταν σε φάση διαρκείας και σε σουτ του Μπούζα, ο Φλίσκας σταμάτησε την μπάλα με το χέρι. Πέναλτι και αποβολή για τον παίκτη της Ξάνθης, με τον Κολοβό να το εκτελεί εύστοχα και να ισοφαρίζει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο β’ ημίχρονο και με αριθμητική υπεροχή ο Πανιώνιος ήταν πιο δραστήριος, αλλά όποιες καλές στιγμές δημιούργησε (60′ Γιάννου και Μπουμάλ, 62′ Κολοβός, 81′ Μασούρας, 84′ Κολοβός) δεν τις εκμεταλλεύθηκε, ενώ στάθηκε άτυχος στο 92΄ όταν ο Τασούλης «σημάδεψε» το δοκάρι, με αποτέλεσμα να μείνει το 1-1.

Πανιώνιος SKODA Ξάνθη 1-1

Γκολ: 7′ Καπετάνος (Ξάνθη), 35′ πεν. Κολοβός (Πανιώνιος)

Κίτρινες: Αργυρόπουλος (Πανιώνιος), Σιώπης (Πανιώνιος), Σολτάνι (Ξάνθη), Χατζηισαΐας (Πανιώνιος)

Κόκκινες: 34′ Φλίσκας (Ξάνθη)

Πανιώνιος (Τερεζόπουλος): Γιαννακόπουλος, Μητρόπουλος, Τασουλής, Παντίδος, Μπουμάλ (73′ Μασούρας), Γιάννου, Σιώπης, Κολοβός, Αργυρόπουλος, Μπούζας (61′ Ιμπαγάσα), Χατζηισαΐας.

SKODA Ξάνθη (Νεντίδης): Κυριακίδης, Μπέρτος, Κομεσίδης, Σολτάνι, Λουσέρο, Βασιλακάκης, Φλίσκας, Καπετάνος (72′ Ρενάν), Λισγάρας, Καρυπίδης, Ρούντι (46′ Ομπόντο).

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης