Για τον αγώνα με τον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο μίλησε ο Νίκος Παντέλης σε αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό της Κρήτης. Ο τεχνικός του Πανιωνίου χαρακτήρισε ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος την ομάδα του Ηρακλείου, για την οποία πιστεύει ότι θα είναι δύσκολος αντίπαλος.

Αναλυτικά, τα όσα είπε στον Athletic Radio 104,2:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για τον αγώνα με τον Εργοτέλη: «Ο Εργοτέλης είναι μία πολύ καλή ομάδα και θεωρώ ότι είναι μέχρι τώρα η ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος αφού είναι αήττητος και παίζει και ωραία μπάλα. Έχει ένα καλό σύνολο και είναι μία σφιχτή ομάδα που μπορεί να σου κάνει, όμως, τη ζημιά ανά πάσα στιγμή.

Έχει κάνει καλές μετεγγραφές και θα είναι πολύ δύσκολος αντίπαλος για κάθε ομάδα. Είναι ένα καλοδουλεμένο σύνολο. Συνήθως αυτά τα ματς κρίνονται στις λεπτομέρειες. Θα κερδίσει όποιος πάρει τον χώρο του κέντρου. Πάντως, εμείς δε θα κλειστούμε και θα προσπαθήσουμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και γενικά θα γίνει ένα ωραίο ματς».

Για τον φετινό Πανιώνιο που στηρίζεται στο ελληνικό στοιχείο: «Εμείς παραδοσιακά βγάζουμε παίκτες και τροφοδοτούμε τις άλλες ομάδες. Έχουμε μόλις δύο ξένους και στην ομάδα μας υπάρχει έντονο το ελληνικό στοιχείο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι Έλληνες παίκτες έχουν το φιλότιμο που λείπει από τους ξένους. Είχαμε φέτος προβλήματα με τις μεταγραφές λόγω μη αδειοδότησής μας, αλλά με μικρό μέσο όρο ηλικίας και με δύσκολο πρόγραμμα έχουμε ξεκινήσει καλά. Θα μπορούσαμε και καλύτερα, αλλά θα προσπαθήσουμε από νωρίς να μαζέψουμε πόντους, ώστε στο τέλος να μην τρέχουμε».

Για τη συνεργασία του με τον Πανιώνιο: «Δεν ήμουν από την αρχή στην ομάδα και δεν έκανα εγώ πλήρως τον σχεδιασμό της. Ήταν για μένα πρόκληση να αναλάβω τον Πανιώνιο και πιστεύω ότι άξιζα την ευκαιρία. Θα προσπαθήσω να πάω καλά με την ομάδα».

Για το ματς με τον ΟΦΗ: «Είχαμε ξανά έρθει στο Ηράκλειο πριν από ένα μήνα σε ένα εντελώς διαφορετικό ματς. Μου κάνει εντύπωση που ο ΟΦΗ δεν έχει ακόμα νίκη. Τότε ήμασταν εντελώς ανέτοιμοι και οι δύο. Ο ΟΦΗ είναι μεγάλη ομάδα, έχει κόσμο και έχει ποιοτικούς παίκτες. Αν αρχίσει και παίρνει νίκες θα βρει τον δρόμο του. Θυμάμαι απ’ όταν ήμουν παίκτης το “Γεντί Κουλέ” που ήταν ακόμα ξερό. Πάντα η ατμόσφαιρα ήταν εκπληκτική».

Για το φετινό πρωτάθλημα: «Ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ δείχνουν να είναι ένα κλικ πάνω από τις άλλες ομάδες. Όλοι οι άλλοι μπορούν να κερδίσουν όλους. Υπάρχει έντονος συναγωνισμός και δεν υπάρχουν διαφορές στις ομάδες. Θα είναι ένα συναρπαστικό πρωτάθλημα».

Επιμέλεια: Γιώργος Περράκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης