Ο Γιώργος Μασούρας παρέλαβε την Μεγάλη Τρίτη το βραβείο του για το γκολ που σημείωσε στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο και το οποίο αναδείχθηκε καλύτερο της 26ης αγωνιστικής.

Την βράβευση στον επιθετικό του Πανιώνιου έκανε ο γενικός αρχηγός της ομάδας, Δημήτρης Ναλιτζής. Στις δηλώσεις του, ο Γιώργος Μασούρας, τόνισε μεταξύ άλλων:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος, είναι το πρώτο μου βραβείο και ελπίζω να έχω την ίδια συνέχεια στην καριέρα μου, να πετύχω κι άλλα τέτοια γκολ και να βοηθάω την ομάδα μου να πετύχει τους στόχους της».

Για τον τρόπο που σκέφτηκε όταν είδε την μπάλα μπροστά του: «Δεν σκέφτηκα πολλά πράγματα, θεώρησα σωστό να εκτελέσω άμεσα και τελικά αυτό με δικαίωσε».

Για τον στόχο του Πανιώνιου την φετινή περίοδο: «Πετύχαμε το στόχο μας και πήραμε τη θέση για τα play off. Πλέον θέλουμε να πετύχουμε και το καλύτερο πλασάρισμα και στην συνέχεια θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό σε αυτό το μίνι πρωτάθλημα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για το που αφιερώνει το βραβείο του: «Το βραβείο το αφιερώνω στην οικογένειά μου και στους συμπαίκτες μου καθώς χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσα να καταφέρω τίποτα».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης