Οι φίλαθλοι του Πανιώνιου «έκλεψαν» την παράσταση στο xθεσινό παιχνίδι της ομάδας τους με την ΑΕΛ, όπου οι «κυανέρυθροι» επικράτησαν με 1-0 και ουσιαστικά εξασφάλισαν την παραμονή τους στη Super League.

Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα οι φίλοι του ιστορικού σήκωσαν ένα πανό που έγραφε «save Μόρας», το ίδρυμα δηλαδή που έφτιαξε ο αμυντικός της Λάρισας, μετά τον χαμό του αδερφού του, και με αυτό φωτογραφήθηκαν οι παίκτες των γηπεδούχων με τον Μόρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο στόπερ των «βυσσινί» στις δηλώσεις του μετά τη λήξη της αναμέτρησης, εμφανώς συγκινημένος, επισήμανε: «Η αλήθεια είναι ότι έχουμε χορτάσει να βλέπουμε άσχημα γεγονότα στο ελληνικό ποδόσφαιρο και αυτό σήμερα που είδα με χαροποιεί πολύ. Δεν θέλω να μιλήσω για το παιχνίδι καθόλου.

Το μήνυμα που ήθελα πάντοτε να περάσω από τότε που έφυγε ο αδερφός μου ήταν αυτό. Να βλέπω μία αντίπαλη ομάδα να σηκώνει ένα τέτοιο πανό και να στηρίζει μία τέτοια προσπάθεια.

Δύο ομάδες ενώνονται, οι φίλαθλοι ενώνονται και περνάμε αυτό το μήνυμα που ήθελα πάντα με τον αδερφό μου, το να γίνει δότης του μυελού των οστών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ό,τι και να πω γι αυτούς τους ανθρώπους είναι λίγο. Είμαι πραγματικά γεμάτος, αυτά θέλω να κρατήσω από το ποδόσφαιρο. Αυτό το μήνυμα βλέπω ότι αγγίζει όλο τον κόσμο. Θέλω να πω μόνο ένα μεγάλο ευχαριστώ».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης