Στη Super League 2 θα αγωνιστεί τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Πανιώνιος, όπως ενημέρωσε το Σάββατο η διοικούσα επιτροπή του συλλόγου.

Ως γνωστόν την Παρασκευή η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία απέστειλε πρόσκληση στον «ιστορικό», προκειμένου να συμμετάσχει στη δεύτερη τη τάξει ποδοσφαιρική κατηγορία, σε μία προσπάθεια να καλύψει τα κενά που έχουν δημιουργηθεί, με τους «κυανέρυθρους» να την κάνουν αποδεκτή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναλυτικά, η ενημέρωση του Πανιωνίου:

«Ως διοικούσα επιτροπή θα θέλαμε να ενημερώσουμε τον κόσμο του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ πως χθες 13/8 γνωστοποιήθηκε στον ΠΑΝΙΩΝΙΟ ΓΣΣ πρόσκληση της ΕΠΟ για να δηλωθεί συμμετοχή η ποδοσφαιρική ομάδα στην κατηγορία της Super League 2. Ο σύλλογος καλείται να απαντήσει έως την Τετάρτη 18 Αυγούστου και ομόφωνα μαζί με τον Πανιώνιο ΓΣΣ αποφασίσαμε να απαντήσουμε θετικά δηλώνοντας συμμετοχή.

Ως διοικούσα επιτροπή δηλώνουμε ότι έχουν γίνει αρκετές κινήσεις και επικοινωνίες όλες αυτές τις ημέρες, τόσο με τους ανθρώπους που μας στήριξαν οικονομικά την χρόνια που μας πέρασε, όσο και με νέους ανθρώπους που θελήσανε να είναι δίπλα μας και εκδήλωσαν το ενδιαφέρον τους, είτε για την στήριξη και της επόμενης αγωνιστικής περιόδου στην Γ’ Εθνική κατηγορία είτε συνεισφέροντας στην συγκέντρωση του απαιτούμενου κεφαλαίου για τις ανάγκες της ομάδας μας για να μπορέσει να πάρει αδειοδότηση και να αγωνιστεί στην Super League 2.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για τον λόγο αυτό, ανακοινώνουμε οτι 20/8 θα γίνει η έναρξη προαγοράς εισιτηρίων διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 ώστε να συμβάλλει και ο κόσμος σε αυτήν την προσπάθεια.

Εμείς, ως διοικούσα επιτροπή, δεσμευόμαστε στον κόσμο μας το ποσό που θα μαζευτεί απο τα διαρκείας μέχρι και την τελική ημερομηνία δήλωσης της ομάδας στην Super League 2 να ανακοινωθεί δημόσια και να συμβάλει στις ανάγκες της ΟΜΑΔΑΣ μας στην επιστροφή της στις επαγγελματικές κατηγορίες και συγκεκριμένα στην SL2.

Επίσης, δεσμευόμαστε εφόσον δεν καταφέρουμε να αγωνιστούμε του χρόνου στην SL2, όσοι δεν θελήσουν να είναι δίπλα στην ομάδα και να μην αποκτήσουν εισιτήριο διαρκείας για την Γ’ Εθνική να πραγματοποιηθεί επιστροφή χρημάτων. Αναλόγως την κατηγορία που θα αγωνίζεται του χρόνου ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ θα ανακοινωθούν και οι τιμές των διαρκείας και ο κάθε κάτοχος θα μπορεί να επιλέξει τόσο την Θύρα όσο και την ποσότητα των διαρκείας που θέλει να προμηθευτεί ανάλογα το ποσό που θα έχει διαθέσει σε κάθε περίπτωση.

Επισημαίνουμε και πάλι οτι οι τιμές των προαγορών των εισιτηρίων διαρκείας είναι ενδεικτικές και οι τιμές των εισιτηρίων θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες.

Οι προαγορές των εισιτηρίων διαρκείας θα κοστίζουν 50€ , 100€ , 200€ και 500€.

Η αγορά και η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας θα γίνεται αποκλειστικά απο το Panionios official store με τους εξής τρόπους :

1. Προαγορά και εξόφληση μέσω πιστωτικής κάρτας στο https://panionios.shop

2. Προπαραγγέλια απο το https://panionios.shop και επιλέγωντας πληρωμής μέσω τραπεζικής κατάθεσης.Η εξόφληση στην προκειμένη περίπτωση μπορεί να πραγματοποιηθεί στο φυσικό κατάστημα Panionios store Ιωάννου Χρυσοστόμου 1, Νέα Σμύρνη απο τις 20/8 και μετά».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης