Ο πρόεδρος του Πανιώνιου, Χρήστος Δάρας, επισκέφτηκε τους «κυανέρυθρους» στο Καϊμακτσαλάν, όπου συμπλήρωσαν μία εβδομάδα προετοιμασίας. Ο ισχυρός άνδρας της ομάδας της Νέας Σμύρνης έμεινε ικανοποιημένος από το εξαιρετικό κλίμα που επικρατεί στις τάξεις της ομάδας.

Ο προπονητής Δημήτρης Τερεζόπουλος, κάνοντας έναν μίνι απολογισμό για την μέχρι τώρα πορεία της προετοιμασίας, τόνισε: «Ολοκληρώσαμε την πρώτη εβδομάδα της προετοιμασίας μας στο Καϊμακτσαλάν και πλέον μπορούμε να εξάγουμε τα πρώτα συμπεράσματα. Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από την δουλειά όλων μέχρι στιγμής. Τόσο εγώ, όσο και οι συνεργάτες μου, βλέπουμε καθημερινά τους παίκτες να ακολουθούν πιστά το πρόγραμμα που έχουμε καταρτίσει και είμαι σίγουρος ότι η συνέχεια θα είναι ακόμα καλύτερη».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το «Lithos Hotel & Spa» διαθέτει υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις για τις προπονήσεις της ομάδας. Το γήπεδο είναι σε εξαιρετική κατάσταση, ενώ και το γυμναστήριο παρέχει όλες τις δυνατότητες για την προπόνηση αθλητών της Super League.

Ο Δημήτρης Τερεζόπουλος επεσήμανε επίσης: «Θέλουμε να ευχαριστήσουμε την διεύθυνση, αλλά και το προσωπικό του ξενοδοχείου για την άψογη φιλοξενία τους, αλλά και για την διάθεση που δείχνουν προκειμένου να ικανοποιήσουν όλες τις απαιτήσεις μας».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης