Στον Πανιώνιο ο Κοντοές

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 2 Οκτωβρίου 2020, 16:16
Στον Πανιώνιο ο Κοντοές

Ο Γιάννης Κοντοές επιστρέφει στον Πανιώνιο μετά από εννέα χρόνια. Ο έμπειρος μπακ θα αγωνιστεί στην Γ’ Εθνική για να βοηθήσει την ομάδα στη δύσκολη στιγμή της ιστορίας της.

Η ανακοίνωση:

«Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ ανακοινώνει την συμφωνία με τον Γιάννη Κοντοέ, ο οποίος θα ενισχύσει την προσπάθεια της ομάδας τη νέα περίοδο. Ο έμπειρος παίκτης μετά τη συμφωνία του με τη διοίκηση δήλωσε:

"Σε αυτή τη δύσκολη ιστορικά για τον σύλλογο στιγμή, θεώρησα χρέος μου να βοηθήσω και εγώ με τον τρόπο μου την ομάδα που μου έδωσε τη δυνατότητα να γίνω επαγγελματίας ποδοσφαιριστής! Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ μας χρειάζεται όλους στο πλευρό του, προκειμένου να μπορέσει να επιστρέψει το συντομότερο δυνατόν εκεί όπου πραγματικά ανήκει. Πλέον θα πρέπει να δουλέψουμε σκληρά όλοι μαζί αφήνοντας στην άκρη ότι μπορεί να μας στενοχώρησε στο παρελθόν και ενωμένοι να διατηρήσουμε τη σπίθα και να ξαναδώσουμε χαρά και περηφάνια στο κόσμο μας, που θα είναι σίγουρα δίπλα μας αγκαλιάζοντας αυτή τη πρωτόγνωρη, δύσκολη αλλά και υγιή προσπάθεια που γίνεται από όλους!!».

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 2 Οκτωβρίου 2020, 16:22