Ο Πανιώνιος ολοκλήρωσε με νίκη τις φετινές εκτός έδρας υποχρεώσεις του, επικρατώντας 2-1 του Πλατανιά, σε παιχνίδι για την 29η αγωνιστική της Super League. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 67’ με τον Ουντότζι, όμως ο Σπιριντόνοβιτς με γκολ στο 75’ και το 89’ χάρισε τη νίκη στους Νεοσμυρνιώτες.

Πατήστε εδώ και δείτε τα γκολ του αγώνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η πρώτη τελική στο παιχνίδι καταγράφηκε στο 19’ για τον Πλατανιά, χωρίς όμως να ανησυχήσει η άμυνα του Πανιώνιου, ενώ οι Νεοσμυρνιώτες απάντησαν με ένα σουτ του Σπιριντόνοβιτς.

Τελικά το σκορ άνοιξε στο 62’. Ο Ουντόντζι με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Πανιωνίου ανοίγοντας το σκορ. Ο Πανιώνιος ισοφάρισε μετά από φάση διαρκείας. Ο Σπιριντόνοβιτς ήταν το τελικός αποδέκτης και με ψύχραιμο πλασέ από κοντά νίκησε τον Κασωτάκη και έφερε το παιχνίδι στο 1-1 στο 76ο λεπτό.

Ενώ όλα έδειχναν πως η ισοπαλία δεν θα αλλάξει, στο 89’ ο με ατομική ενέργεια και συρτό αριστερό σουτ παραβίασε για δεύτερη φορά στο παιχνίδι την εστία των Κρητικών και χάρισε τους τρεις βαθμούς της νίκης στον Πανιώνιο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πλατανιάς – Πανιώνιος 1-2 (Novasports 1)

Γκολ: 67′ Ουντότζι (Πλατανάς), 76′ Σπιριντόνοβιτς (Πανιώνιος), 89′ Σπιριντόνοβιτς (Πανιώνιος)

Κίτρινες κάρτες: Στανισάβλιεβιτς, Πατράλης – Σταυρόπουλος

Κόκκινες κάρτες:


Πλατανιάς (Χατζηνικολάου):
Κασωτάκης, Βάντερσον, Καρυπίδης, Ντικαμονά, Αγγελόπουλος (55′ Πατράλης), Μάλσα, Κασαλίτσα (90′ Ντουάλα), Ουντόντζι, Στανισάβλιεβιτς, Βάντερσον (49′ Σινγκ), Καρυπίδης, Σαλάμ, Ενσικουλού.

Πανιώνιος: (Γρηγορίου):
Κότνικ, Παπαγεωργίου, Μπανανά, Βλάχος (72′ Γεσίλ), Σαραμαντάς, Σταυρόπουλος, Κόρμπος, Ουάσινγκτον (64′ Μασούρας), Σπιριντόνοβιτς, Μακρύλλος (46′ Οικονομίδης), Ντουρμισάι

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης