Ο ΠΑΟΚ, που έχει μείνει εκτός συνέχειας του Europa League, υποδέχεται στην Τούμπα τη Γρανάδα (19:55, Cosmote Sport3). Στον επίλογο της φετινής παρουσίας του στην Ευρώπη ο «Δικέφαλος του Βορρά» θα αγωνιστεί για το γόητρο, τους βαθμούς για τον ίδιο, αλλά και την Ελλάδα στην ειδική κατάταξη της UEFA, καθώς και για τα χρήματα της νίκης, έχοντας όμως το μυαλό του στραμμένο στο ντέρμπι με τον Άρη που ακολουθεί.

Οι Θεσσαλονικείς θα παραταχθούν με νέους παίκτες στο αρχικό σχήμα, καθώς φανέλα βασικού θα πάρει ο Λύρατζης και ο 17χρονος Κωνσταντέλιας.

Ο Πάμπλο Γκαρσία αναμένεται να βάλει τον Ζίβκοβιτς κάτω από τα δοκάρια, με τους Λύρατζη και Ουαγκέ στα πλάγια της άμυνας και τους Κρέσπο, Βαρέλα στο κέντρο. Οι Νινούα και Εσίτι θα ξεκινήσουν στα χαφ, έχοντας τους Μουργκ και Κωνσταντέλια στα πλάγια. Ο Ελ Καντουρί θα αναλάβει οργανωτικό ρόλο και ως σέντερ φορ θα παίξει ο Τσόλακ.

Στη αποστολή βρίσκονται και οι Πασχαλάκης, Ίνγκασον, Μιχαηλίδης, Τσιγγάρας, Ντόουγκλας, Σβαμπ, Βρακάς, Μουργκ, Α. Ζίβκοβιτς, Σφιντέρσκι, Τζόλης και Κούτσιας.

Εκτός είναι ο τιμωρημένος Δημήτρης Γιαννούλης, ενώ δεν υπολογίζονται οι Μπίσεσβαρ, Ροντρίγκο και Μιχάι.

Η Γρανάδα αναμένεται να ξεκινήσει με τους Ρουί Σίλβα, Ντομίνγκος, Χερμάν, Μίγια, Νέβα, Ερέρα, Γκοναλόν, Πουέρτας, Κένεντι, Ματσίς, Σουάρες.

Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο Μπίτον από τη Σκωτία, με βοηθούς τους συμπατριώτες του ΜακΦάρλαν, Μέλβανι και τέταρτο τον Μάνρο.