Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ με ανακοίνωση που εξέδωσε καλεί τον κόσμο να γεμίσει την Τούμπα στο παιχνίδι με την Φιορεντίνα, που θα διεξαχθεί απόψε. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Για άλλη μια χρονιά, ο ΠΑΟΚ μας ξεκινά με όνειρα το ευρωπαϊκό ταξίδι στη φάση των ομίλων του Europa League.

Σας καλούμε να απολαύσουμε μαζί αυτή τη διαδρομή και να διασφαλίσουμε παρέα την ομαλή εξέλιξή της.

Σας παρακαλούμε να μην καταφεύγετε στη ρίψη αντικειμένων, στο άναμμα πυρσών και βεγγαλικών, στην επίδειξη πανό με υβριστικά ή ρατσιστικά συνθήματα, όπως και με πολιτικά μηνύματα. Τα διαζώματα και οι σκάλες σε κάθε θύρα πρέπει να μείνουν κενά.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των φιλάθλων, ενημερώνουμε πως οι θύρες θα ανοίξουν στις 7:30, ενώ τα εκδοτήρια της Τούμπας είναι ήδη ανοιχτά και περιμένουν να εξυπηρετήσουν το κοινό του ΠΑΟΚ. Απαραίτητη είναι η επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου καθώς και το ΑΜΚΑ, για την αγορά εισιτηρίου ή για την επίλυση προβλημάτων για εισιτήρια που έχουν αγοραστεί από το ίντερνετ.

Ο ΠΑΟΚ φέρνει όλη την οικογένεια στο γήπεδο μέσω του PAOK Family.

Το πάρκινγκ στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου είναι δεσμευμένο για τις ανάγκες της UEFA και της τηλεοπτικής μετάδοσης και για το λόγο αυτό θα λειτουργήσουν τα σχολεία απέναντι από το γήπεδο για τους κατόχους κάρτας πάρκινγκ.

Ευχαριστούμε που συμβάλλετε στην ομαλή διεξαγωγή ενός ακόμη μεγάλου αγώνα και ανυπομονούμε να γιορτάσουμε μαζί την πρώτη νίκη μας για τη φάση των ομίλων του Europa League 2016/17!»