Οι εκπρόσωποι του Μάρκος Αντόνιο θα βρεθούν αύριο (23/8) στη Ρώμη σε μία κρίσιμη σύσκεψη για το μέλλον του 23χρονου χαφ και την προοπτική μετακόμισής του στον ΠΑΟΚ.
Όπως επισημαίνουν οι Ιταλοί, αν και αρχικά ήταν διστακτικός στο ενδεχόμενο να μετακομίσει στην Ελλάδα, εν τέλει ο Μάρκος Αντόνιο πείστηκε από τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ και συμφώνησε με τους Θεσσαλονικείς για τη μετακίνησή του στον Δικέφαλο.

«Αρχικά ήταν διστακτικός, αλλά ο Μάρκος Αντόνιο αποφάσισε για την μετακόμισή του στην Ελλάδα. Συγκεκριμένα στη Θεσσαλονίκη, όπου ο ΠΑΟΚ ανυπομονεί να τον υποδεχτεί για να ενισχύσει τη μεσαία γραμμή του. Ο χαφ της Λάτσιο δεν βρήκε πολύ χρόνο από τον Μαουρίτσιο Σάρι στην πρώτη του σεζόν στη Serie A και είναι έτοιμος να αποχαιρετήσει».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μάλιστα, επισημαίνεται πως αύριο (23/8) θα βρεθούν στη Ρώμη οι εκπρόσωποι του Βραζιλιάνου σε μία κρίσιμη σύσκεψη για το μέλλον του δεδομένου πως ζητείται η φόρμουλα συνεργασίας ανάμεσα στην Λάτσιο και τον ΠΑΟΚ που θα αφορά τους όρους του δανεισμού καθώς επί του παρόντος δεν υφίσταται συμφωνία ανάμεσα στις δύο ομάδες.

«Αύριο οι μεσάζοντες που χειρίζονται την υπόθεση θα βρεθούν στη Ρώμη για να προσπαθήσουν να κλείσουν οριστικά τη συμφωνία δανεισμού με οψιόν αγοράς», καταλήγουν χαρακτηριστικά οι Ιταλοί.

Πηγή: sdna

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης