Δύο μόλις ημέρες πριν την αναχώρηση του ΠΑΟΚ για την Ολλανδία όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του, ο νταμπλούχος Ελλάδας είναι αναγκασμένος να ψάξει για προπονητή, καθώς ο Ραζβάν Λουτσέσκου θα αποτελέσει παρελθόν από τον «δικέφαλο» του Βορρά.

Ο Ρουμάνος τεχνικός δέχτηκε μία πολύ μεγάλη πρόταση από την Αλ Χιλάχ της Σαουδικής Αραβίας, η οποία εκτός από ένα πλουσιοπάροχο συμβόλαιο που προσφέρει στον ίδιο, καλύπτει και τη ρήτρα αποδέσμευσής του από τους «ασπρόμαυρους», ύψους 2 εκατ. ευρώ (σ.σ: οι δύο πλευρές έχουν συμβόλαιο για ακόμη έναν χρόνο).

Ο Λουτσέσκου σε συνομιλία που είχε με τον Ιβάν Σαββίδη τον ενημέρωσε γι’ αυτή την εξέλιξη και του ανακοίνωσε την απόφασή του να αποχωρήσει από τον «δικέφαλο» του Βορρά.

Μάλιστα ο Ρουμάνος το απόγευμα της Παρασκευής αποχαιρέτησε και τους ποδοσφαιριστές των «ασπρόμαυρων», οι οποίοι πλέον καλούνται να βρουν τον αντικαταστάτη του στην τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Λουτσέσκου στα δύο χρόνια που κάθισε στον πάγκο του ΠΑΟΚ κατέκτησε μαζί του δύο Κύπελλα Ελλάδας, οδηγώντας τον παράλληλα στο πρώτο του πρωτάθλημα, μετά από 34 ολόκληρα χρόνια.

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης