Σε απόρθητο φρούριο έχει μετατραπεί η Καμάρα από αστυνομικές δυνάμεις που έχουν αποκλείσει καθολικά το σημείο για οπαδούς του ΠΑΟΚ.

Μετά την επιμονή τους να παραστούν στη συγκέντρωση παρά την απαγόρευση, ισχυρές δυνάμεις έχουν κατακλύσει την Καμάρα ζητώντας από μικρές συναθροίσεις οπαδών να αποχωρήσουν ενώ η διέλευση επιτρέπεται μόνο σε διερχόμενα άτομα που δεν σχετίζονται με τη σημερινή διαδήλωση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όσο περνάει η ώρα ολοένα και περισσότεροι οπαδοί του ΠΑΟΚ ντυμένοι στα χρώματα του Δικεφάλου προσεγγίζουν την Καμάρα πεζοί ή οδηγώντας, φωνάζοντας συνθήματα.

Οπαδοί του ΠΑΟΚ στην προσπάθειά τους να προσεγγίσουν το Σύνδεσμο της Θύρας 4 βρήκαν μπροστά τους ισχυρό αστυνομικό κλοιό. Οι δυνάμεις των ΜΑΤ τους απώθησαν και τότε οι οπαδοί του ΠΑΟΚ ξεκίνησαν εκτοξεύουν νερά και ύβρεις κατά της Ελληνικής Αστυνομίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τελικά μετά από λίγα λεπτά οι οπαδοί των «ασπρόμαυρων» οπισθοχώρησαν, όπως και οι διμοιρίες των ΜΑΤ που εξακολουθούν να περιφρουρούν το Σύνδεσμο.

Κατά μηκος της Εγνατίας έχουν παραταχθεί έξι κλούβες, ενώ πέριξ έχουν αναπτυχθεί διμοιρίες των ΜΑΤ και δικυκλιστές.

Είναι δε χαρακτηριστικό, ότι στη θέα και μονο ολιγομελών ομάδων οι αστυνομικοί κάνουν εξακρίβωση στοιχείων ώστε να διασφαλίσουν ότι δεν πρόκειται για άτομα που ήρθαν για τη συγκέντρωση.

Μάλιστα αστυνομικοί ζήτησαν ακόμη κι από πελάτες καταστήματος να αποχωρήσουν, καθώς φέρεται να σχετίζονται με την οπαδική συγκέντρωση.

Νωρίτερα μεγάλη μάζα των οπαδών του ΠΑΟΚ αποβιβάστηκε από λεωφορείο του ΟΑΣΘ και κατευθύνθηκε προς την Καμάρα. Οι δυνάμεις της ΕΛΑΣ τους απώθησαν και τους είπαν χαρακτηριστικά ότι εάν επιχειρήσουν και πάλι να προσεγγίσουν το σημείο, τότε θα προσαχθούν.

Χαμός στη Ναυαρίνου

Σε «Τούμπα» έχει μετατραπεί η Ναυαρίνου από οπαδούς που έχουν συγκεντρωθεί φωνάζοντας συνθήματα και ρίχνοντας κροτίδες. Μετά τον «αποκλεισμό» της Καμάρας από αστυνομικές δυνάμεις οι οπαδοί του ΠΑΟΚ συγκεντρώθηκαν μαζικά στη Ναυαρίνου όπου άρχισαν να φωνάζουν συνθήματα και κροτίδες σε πανηγυρικό κλίμα.

Την ίδια ώρα, αστυνομικοί της Υ.ΜΕ.Τ και των ΜΑΤ τους ζητούσαν να αποχωρήσουν και εφόσον δεν το έκαναν, άρχισαν να τους απομακρύνουν με αρκετούς από αυτούς να αντιστέκονται.

Πορεία προς την Τούμπα

Παρά την απαγόρευση οι οπαδοί του ΠΑΟΚ ξεκίνησαν πορεία από την Καμάρα με κατεύθυνση το γήπεδο της Τούμπας. Χιλιάδες οπαδοί φωνάζοντας συνθήματα ζητούν από την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου να κατακτήσει το πρωτάθλημα.

Την ίδια στιγμή εκατοντάδες αστυνομικοί επιτηρούν στενά τη διαδήλωση, υπενθυμίζοντας ότι είναι σε ισχύ το «μπλόκο» για τις σημερινές συγκεντρώσεις.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης