Η πρώτη επαφή των δημοσιογράφων με τους παίκτες του ΠΑΟΚ που προετοιμάζονται στο Ελατοχώρι Πιερίας έγινε μεσημέρι της Κυριακής, μετά από εβδομαδιαία παραμονή εκεί της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Βέβαια από νωρίς υπήρξε και η πρωτοτυπία του εκκλησιασμού των παικτών στο Ναό του χωριού και αμέσως μετά οι παίκτες συνάντησαν τους δημοσιογράφους, στους οποίους είπαν τις σκέψεις τους. Βασικός ομιλητής εκ μέρους των παικτών ο αμυντικός Γιάννης Σκόνδρας, που αναφέρθηκε στην ομάδα, αλλά και τις προσωπικές του φιλοδοξίες.

Για το πρώτο στάδιο στο Ελατοχώρι, ο ποδοσφαιριστής είπε: «Είμαστε εδώ μερικές ημέρες, δουλεύουμε σκληρά και δεν μπορούν ακόμα να φανούν οι εντυπώσεις. Ερχόμαστε όλοι οι παίκτες πιο κοντά και ο προπονητής όμως έρχεται κοντά μας.

Ο χρόνος πάντα βοηθάει σε μια ομάδα, ειδικά όταν υπάρχει ένας νέος προπονητής. Υπάρχουν καινούριοι παίκτες, αλλά και μικροί, είμαστε όλοι στην ίδια αφετηρία και πρέπει να δείξουμε ότι αξίζουμε μια θέση στην ομάδα. Πρέπει να δουλέψουμε πολύ για να είμαστε καλά στο τέλος».

Για τους φετινούς στόχους, τόνισε:« Είμαστε ΠΑΟΚ και οι στόχοι μας πάντα είναι υψηλοί. Πρωτάθλημα, Κύπελλο, πορεία στην Ευρώπη. Αλλά με τα λόγια δεν γίνεται τίποτα, θέλει και δουλειά. Πέρσι βάλαμε τον πήχη ψηλά και δεν τα καταφέραμε, φέτος θέλουμε να πετύχουμε».

Για τον προπονητή Αγγελο Αναστασιάδη δήλωσε: «Είναι ένας γνωστός, καταξιωμένος και πολύ καλός προπονητής. Εμείς πρέπει να κάνουμε ό,τι μας ζητάει και γι΄αυτό ό,τι γίνεται, γίνεται με σκυμμένο το κεφάλι και πολλή δουλειά».

Για τους δικούς του στόχους επισήμανε: «Στόχος μου από πέρυσι που ήρθα ήταν να διεκδικήσω μια θέση στην ενδεκάδα. Φέτος είναι ο ίδιος και πρέπει να δουλέψω σκληρά γι΄ αυτό».