Θετική έκβαση είχε για τον ΠΑΟΚ η υπόθεση της ανανέωσης της συνεργασίας του με τον Στέφανο Αθανασιάδη, η οποία, ως γνωστόν, είχε εξελιχθεί σε σίριαλ.

Ο διεθνής Έλληνας επιθετικός είπε το πολυπόθητο «ναι» στη νέα προσφορά που του κατέθεσαν οι ιθύνοντες του «δικεφάλου» του Βορρά και το απόγευμα της Παρασκευής μετέβη στα γραφεία της ΠΑΕ στην Τούμπα, όπου παρουσία του προέδρου των «ασπρόμαυρων», Ιάκωβου Αγγελίδη και του τεχνικού διευθυντή τους, Ζήση Βρύζα, έβαλε την υπογραφή του σε νέο τετραετές συμβόλαιο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Αθανασιάδης θα εισπράττει 700.000 ευρώ ετησίως και ως εκ τούτου θα καρπωθεί συνολικά το ποσό των 2,8 εκατομμύρια ευρώ αν εξαντλήσει το συμβόλαιό του.

Στη συμφωνία των δύο πλευρών δεν περιλαμβάνονται έξτρα μπόνους για συμμετοχές και γκoλ, ενώ η ΠΑΕ έβαλε υψηλή ρήτρα μεταπώλησης, που σύμφωνα με πληροφορίες ξεπερνά τα 12 εκατομμύρια ευρώ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ:

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι ο Στέφανος Αθανασιάδης υπέγραψε σήμερα την ανανέωση του συμβολαίου του για τα επόμενα τέσσερα χρόνια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο ποδοσφαιριστής μετά το αίσιο τέλος των συνομιλιών κλήθηκε στα γραφεία της ομάδας και υπέγραψε το καινούριο συμβόλαιο, παρουσία του Προέδρου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κ. Ιάκωβου Αγγελίδη.

Ο Κλάους βρίσκεται στον ΠΑΟΚ από το 1996 και έχει ήδη 194 συμμετοχές με 70 γκολ με τη φανέλα της πρώτης ομάδας σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ σήμερα είναι εκ των αρχηγών της».

«”Μίλησε” το συναίσθημα»

Αμέσως μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου ο Στέφανος Αθανασιάδης δήλωσε στην ιστοσελίδα της ομάδας: «Είμαι χαρούμενος γιατί έκλεισε ένα θέμα που είχε πάρει μεγάλη έκταση. Με τη σημερινή υπογραφή δεν είναι μόνο εγώ αλλά όλη η οικογένεια του ΠΑΟΚ που είναι χαρούμενη».

«Θέλω να ευχαριστήσω ορισμένους ανθρώπους οι οποίοι βοήθησαν σε αυτή την εξέλιξη. Τον μεγαλομέτοχο τον κ.Σαββίδη, τον τεχνικό διευθυντή, Ζήση Βρύζα τον πρόεδρο και άλλους που βοήθησαν».

Όταν ρωτήθηκε για το τι έπαιξε ρόλο για να φτάσει στη σημερινή εξέλιξη ο Κλάους ανέφερε: «Το συναίσθημα. Είμαι από μικρό παιδί εδώ. Εδώ μεγάλωσα και εδώ θέλω να τελειώσω», ενώ κατέληξε επισημαίνοντας:

«Το βάρος υπάρχει από την πρώτη στιγμή που υπέγραψα επαγγελματικό συμβόλαιο με αυτή την ομάδα. Ξέρω τις απαιτήσεις, ξέρω ότι είναι δύσκολο για έναν ποδοσφαιριστή να βρίσκεται σε μια τόσο μεγάλη ομάδα. Έτσι έχω μάθει όμως και πιστεύω ότι στη συνέχεια θα καταφέρουμε να πετύχουμε πολλά όλοι μαζί. Είμαι πολλά χρόνια σε αυτόν τον σύλλογο. Έπαιξε ρόλο και αυτό στην απόφασή μου».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης