Την υπερηφάνειά του για την προσπάθεια των παικτών του εξέφρασε ο Χουμπ Στέφενς στη συνέντευξη Τύπου, μετά την εντός έδρας ήττα του ΠΑΟΚ με 1-0 από την Μπενφίκα.

Παράλληλα ο τεχνικός του «δικεφάλου» του Βορρά τόνισε πως ο διαιτητής του είπε ότι ο βοηθός ήταν σίγουρος πως το γκολ δεν ήταν οφσάιντ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναλυτικά, όσα είπε ο Χουμπ Στέφενς στη συνέντευξη τύπου:

Για τον αγώνα: «Είμαστε απογοητευμένοι για την ήττα, καθώς παλέψαμε σκληρά σήμερα. Ο αντίπαλος μας έκανε μόλις μία ευκαιρία, όταν ανοιχτήκαμε μετά το γκολ που δεχθήκαμε. Μου είπαν ότι το γκολ της Μπενφίκα ήταν οφσάιντ. Μίλησα με τον διαιτητή και μου είπε ότι ο βοηθός του επιμένει ότι το γκολ δεν ήταν οφσάιντ. Δεν θέλω να κάνω κάποιο άλλο σχόλιο για αυτό το θέμα. Με τέτοιες ομάδες δεν υπάρχουν πολλές ευκαιρίες για γκολ. Είχαμε μία ή δύο και δεν τα καταφέραμε. Όμως, είμαι περήφανος για την ομάδα που πάλεψε με αυτό τον τρόπο».

Για τις δηλώσεις του Ζέσους περί λάθος θέσης του βοηθού: «Δεν μπορώ να σχολιάσω αυτό που είπε ο Ζέσους, από εκεί που ήμουν δεν μπορούσα να δω που ήταν ο βοηθός».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για το αν θεωρεί ότι ήταν το καλύτερο ματς του ΠΑΟΚ από αμυντικής άποψης: «Δεν είμαι ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα, αλλά σήμερα κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι, από τα καλύτερα από τότε που ήρθα στον ΠΑΟΚ. Στον αγωνιστικό χώρο ο καθένας κάνει τη δουλειά του».

Για το αν θεωρεί ότι περιορίζονται πλέον οι ελπίδες πρόκρισης: «Φυσικά είναι πολύ δύσκολο όταν χάνεις στην έδρα σου. Δεν θα είναι εύκολη η ρεβάνς στη Λισαβόνα. Θα πάμε εκεί για να παίξουμε ένα ματς σαν το σημερινό. Αν το κάνουμε, τότε θα έχουμε ελπίδες».

Για το αν ο Νίνης και ο Ολίσε έπαιξαν λόγω καλής φόρμας ή τακτικής αντιμετώπισης του αγώνα: «Ήταν θέμα τακτικής. Στα τελευταία παιχνίδια κάποιοι παίκτες δεν ήταν τόσο καλοί. Θέλαμε να παίξουμε με παίκτες που μπορούν να παίξουν πιο καλά αμυντικά, όπως ο Νίνης σε σχέση με το Λούκας. Περιμέναμε ότι θα πρεσάρει η Μπενφίκα. Ο Ολίσε έχει τη δυνατότητα να τρέξει με μεγάλες μπαλιές και να παίξει στο χώρο».

Για το αν θεωρεί ότι η ομάδα σήμερα κέρδισε τον κόσμο που γέμισε το γήπεδο:
«Το ελπίζω. Οι οπαδοί δίνουν ψύχή στην ομάδα με την υποστήριξή τους. Οφείλω να τους ευχαριστήσω γι αυτό».

Διαβάστε επίσης:

Ήττα… οφσάιντ για τον ΠΑΟΚ,
Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 20 Φεβρουαρίου 2014, 19:39

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης