Αποφασισμένος να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ να πετύχει τους στόχους του δήλωσε ο Εγιάλ Γκολάσα, ο παράλληλα εξέφρασε την ικανοποίησή του για την επιλογή του να παίξει στον «δικέφαλο» του Βορρά.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ισραηλινός χαφ στη «Real News»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για την απόφασή του να επιλέξει τον ΠΑΟΚ:  «Είχα και άλλες προτάσεις. Υπήρχε ενδιαφέρον για μένα από ομάδες της Ισπανίας, από το Βέλγιο, αλλά και από την Ελβετία. Επέλεξα όμως να συνεχίσω την καριέρα μου στον ΠΑΟΚ και είμαι χαρούμενος για την απόφασή μου αυτή. Αισθάνομαι καλά στη νέα μου ομάδα και θέλω να κάνω τα πάντα για να τη βοηθήσω να πετύχει τους στόχους της».

Για το αν ΠΑΟΚ μπορεί να είναι ανταγωνιστικός τη νέα σεζόν: «Ο ΠΑΟΚ είναι μια μεγάλη ομάδα και αυτό το γνώριζα πριν έρθω. Ερχόμενος στην ομάδα βρήκα ένα κλίμα οικογενειακό και αυτό είναι το πιο σημαντικό. Πιστεύω ότι η ομάδα θα κάνει μια πολύ καλή πορεία την επόμενη σεζόν. Άλλωστε, δουλεύουμε σκληρά και με αυτόν τον τρόπο μπορείς να πετύχεις τα πάντα. Νομίζω ότι στο τέλος θα δημιουργήσουμε μια δυνατή ομάδα που θα παλεύει κάθε παιχνίδι με οποιονδήποτε αντίπαλο. Θα είναι όμως καλύτερα να μην μιλάμε ακόμη για στόχους και να δείξουμε πρώτα πράγματα μέσα στο γήπεδο».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης