Αθανασιάδης: «Θα είμαστε πρώτοι όταν τελειώσουν τα πλέι οφ»

Αθανασιάδης: «Θα είμαστε πρώτοι όταν τελειώσουν τα πλέι οφ»
Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε με ισοπαλία στο Περιστέρι τα πλέι οφ και ο Κλάους Αθανασιάδης μετά το τέλος του αγώνα δήλωσε ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας και την προσπάθεια των παικτών, ενώ προέβλεψε ότι ο δικέφαλος θα τερματίσει πρώτος στο τέλος.

«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά γιατί δώσαμε το 100% στον αγωνιστικό χώρο. Πιστεύω ότι φάνηκε σε όλους ότι η ομάδα είχε θέληση και πάθος για τη νίκη, αλλά σε αυτό το μίνι πρωτάθλημα που είμαστε αυτή τη στιγμή είναι σημαντικός ο κάθε βαθμός και έτσι και ο σημερινός είναι σημαντικός για τη συνέχεια».

Για το τι κρατάει από το παιχνίδι: «Κρατάμε την εμφάνιση, το πάθος και τη θέληση που έδειξε η ομάδα για να κερδίσει. Πιστεύω ήταν από τα καλύτερα παιχνίδια που κάναμε από την ημέρα που ήρθε ο κύριος Γεωργιάδης. Πιστεύω ότι η συνέχεια θα είναι ανάλογη και θα είμαστε πρώτοι όταν τελειώσουν τα πλέι οφ». Για το αν υπάρχει άγχος: «Όχι δεν έχουμε καθόλου άγχος, εμείς κοιτάμε την ομάδα μας, τι θα κάνουμε εμείς. Αν εμείς κερδίζουμε τα παιχνίδια, δεν μας ενδιαφέρει τι κάνουν οι υπόλοιποι».

Για την κατάσταση της ομάδας: «Πρέπει όλα τα παιδιά να σφίξουμε τα δόντια, υπάρχει κούραση από όλη τη χρονιά. Όταν έχεις παιχνίδια Τετάρτη- Κυριακή θα βγουν τραυματισμοί. Πρέπει να τα δώσουμε όλα και πιστεύω ότι θα είμαστε αυτοί που πρέπει».

Επιμέλεια: Απόστολος Αγιοστρατίτης

Διαβάστε επίσης: Ισοπαλία στο Περιστέρι, 1-1 Ατρόμητος και ΠΑΟΚ

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 21 Μαΐου 2015, 08:05