Τα βραβεία τους για τις διακρίσεις τους στην 8η αγωνιστική, στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τη Βέροια, παρέβαλαν την Παρασκευή ο Στέφανος Αθανασιάδης (Best Goal) και ο Ράζβαν Ρατς (MVP).

Ο Ρουμάνος βραβεύτηκε, επιπλέον, από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την ανάδειξή του ως πολυτιμότερος παίκτης του «Δικεφάλου» για το μήνα Οκτώβριο, αλλά και για το καλύτερο γκολ του μήνα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η διαδικασία φιλοξενήθηκε στην αίθουσα Τύπου του γηπέδου της Τούμπας και άρχισε μισή ώρα αργότερα απ΄ό,τι είχε οριστεί αρχικά, λόγω καθυστερημένης άφιξης στο χώρο του Ρουμάνου αμυντικού (σ.σ. μπερδεύτηκε στο δρόμο).

«Να ευχαριστήσουμε τον Ρατς που δε μας έστησε…», σχολίασε, αστειευόμενος, προς τους παριστάμενους δημοσιογράφους ο Αθανασιάδης.

Ο διεθνής επιθετικός αναφερόμενος στην ομάδα αλλά και στον εαυτό του, τόνισε: «Μακάρι να καταφέρω να ξεπεράσω φέτος το ρεκόρ μου σε επίτευξη γκολ. Πιστεύω ότι θα περάσουμε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου (σ.σ. ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στην τελευταία θέση στη βαθμολογία του 2ου ομίλου της διοργάνωσης). Είμαστε εδώ, μακάρι να περάσουμε στην επόμενη φάση και να φτάσουμε στον τελικό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε κάθε παιχνίδι θέλουμε να πετυχαίνουμε γρήγορα γκολ και να έχουμε το πάνω χέρι. Πρέπει να ξεκουραζόμαστε στο ενδιάμεσο των αγωνιστικών υποχρεώσεών μας, για να είμαστε σε κάθε παιχνίδι φρέσκοι και έτοιμοι να κερδίζουμε. Κοιτάμε την ομάδα μας, το πώς θα κερδίζουμε, δε μας ενδιαφέρει τι κάνουν οι άλλοι».

Ο Αθανασιάδης μίλησε ακόμη με κολακευτικά λόγια για τον Ρατς, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Είναι πολύ καλός ποδοσφαιριστής, μπήκε από την αρχή στο κλίμα της ομάδας», είπε, ενώ για το κυριακάτικο ματς στην Κρήτη με τον Εργοτέλη, επισήμανε: «Είναι δύσκολο, πρέπει να δουλέψουμε, να μελετήσουμε τον αντίπαλο, ώστε να καταφέρουμε να κερδίσουμε».

«Τα βραβεία δείχνουν ότι κάνω καλή δουλειά, είναι σημαντικά, δε θα τα είχα αν δεν υπήρχε η ομάδα. Θα προτιμούσα, βέβαια, να έχουμε ένα ομαδικό βραβείο στο τέλος της χρονιάς. Αυτό θα ήταν καλύτερο για όλους μας», δήλωσε, με τη σειρά του, ο Ράζβαν Ρατς.

O άσος του ΠΑΟΚ εν συνεχεία επισήμανε: «Προσπαθώ να βελτιώνομαι και να αποδίδω καλά. Δεν έχουμε άλλη επιλογή από το να συνηθίσουμε τα συνεχή παιχνίδια που έχουμε να δώσουμε στη χρονιά. Ο ΠΑΟΚ θέλει να πετυχαίνει πρώτος γκολ, το μόνο που μένει είναι τα ατυχή αποτελέσματα που μπορεί να έχουμε στην αρχή ενός παιχνιδιού, να τα αλλάζουμε».

Ερωτηθείς σχετικά, απάντησε πως: «Ο Αθανασιάδης, από το λίγο που τον ξέρω, είναι ένας παρά πολύ καλός παίκτης που θα μας βοηθήσει. Θέλουμε να τον βοηθήσουμε κι εμείς να βγει πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα. Μακάρι να είμαστε εδώ συνέχεια με τον καλύτερο παίκτη και το καλύτερο γκολ για κάθε αγωνιστική».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης