Τους δύο άξονες πάνω στους οποίους θα πρέπει να στηριχθεί ο ΠΑΟΚ προκειμένου να πάρει θετικό αποτέλεσμα στο παιχνίδι με τον Άγιαξ για τα προκριματικά του Champions League στάθηκε ο Στέφανος Αθανασιάδης.

Ο αρχηγός της ομάδας ανέφερε ότι ο «Δικέφαλος του Βορρά» χρειάζεται συγκέντρωση και πειθαρχία.

Οι δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Έχουμε δουλέψει μετά την κλήρωση πάνω στον αντίπαλο. Είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση. Πιστεύω πως η ομάδα θα καταφέρει να άρει θετικό αποτέλεσμα αν έχει δύο στοιχεία: Συγκέντρωση και πειθαρχία. Πιστεύω ότι αυτά τα δύο στοιχεία θα βοηθήσουν την ομάδα να φύγει με θετικό αποτέλεσμα. Αν είσαι συγκεντρωμένος και έχει πειθαρχία. Σε αυτά τα μεγάλα ματς θα βρεις μπροστά σου λίγες ευκαιρίες και αν καταφέρεις να τις αξιοποιήσεις θα μπορείς να φύγεις με το αποτέλεσμα. Ο Άγιαξ είναι μεγάλη ομάδα, τον σεβόμαστε αλλά δεν τον φοβόμαστε. Ήρθαμε εδώ για να κάνουμε αυτά που δουλέψαμε στις προπονήσεις».

-Για τις αναμετρήσεις με τον Άγιαξ το 2010 που ήταν στην αποστολή:
«Τότε ήμουν πιο μικρός και όντως ήμουν στην αποστολή. Είχα μείνει εκτός τελευταία στιγμή. Είναι από αυτά τα ματς που θέλεις να αγωνιστείς και δεν τα ξεχνάς εύκολα. Είναι μεγάλα ευρωπαϊκά παιχνίδια και κάθε ποδοσφαιριστής θέλει να αγωνιστεί».

-Για την δική του ετοιμότητα μετά τον μικροτραυματισμό του:
«Είμαι 100% έτοιμος. Είχα έναν μικρό ερεθισμό στον προσαγωγό και προφυλάχθηκα στο φιλικό με τον Απόλλωνα Λεμεσού όμως, τώρα είμαι 100% έτοιμος».

-Ποιος είναι ο στόχος;
«Είναι ιδιαίτερα παιχνίδια. Οι παίκτες το βλέπουμε σαν ένα βήμα παραπάνω για να μπούμε στους ομίλους. Αυτός είναι ο στόχος μας».

-Για τον τρόπο παιχνιδιού του Άγιαξ:
«Έχουμε δει πως παίζει ο Άγιαξ. Πιέζει πολύ ψηλά όμως έχουμε δουλέψει πάνω σε αυτό και θα παρουσιαστούμε έτοιμοι».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης