Ο Πάμπλο Γκαρσία, ως γνωστόν, δεν θα βρίσκεται τη νέα σεζόν στον πάγκο της πρώτης ομάδας του ΠΑΟΚ, καθώς οι ιθύνοντες της ομάδας αποφάσισαν να δώσουν το «χρίσμα» για την τεχνική ηγεσία του συλλόγου στον Ραζβάν Λουτσέσκου, ο οποίος επέστρεψε στην Τούμπα μετά από δύο χρόνια.

Ο Ιβάν Σαββίδης πάντως επιθυμεί να παραμείνει ο Ουρουγουανός στην οικογένεια του συλλόγου. Γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο του πρότεινε να αναλάβει με όλο του το επιτελείο τον ΠΑΟΚ Β’, που βρίσκεται… στα σκαριά και αναμένεται να συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Super League 2.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο παλαίμαχος άσος ζήτησε λίγο χρόνο από τον μεγαλομέτοχο της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ για να απαντήσει στην πρόταση που του έκανε και αυτές τις ημέρες κάνει διακοπές με τη σύζυγό του.

Όπως αποκαλύπτει πάντως σήμερα η «Live Sport», ο 44χρονος τεχνικός, εκτός από την πρόταση του Ιβάν Σαββίδη, έχει στα χέρια του ακόμη μία από την Οσασούνα.

Ως γνωστόν ο Γκαρσία στη διάρκεια της καριέρας του φόρεσε τη φανέλα του συλλόγου από την Παμπλόνα και είναι ιδιαίτερα αγαπητός ακόμα και σήμερα στις τάξεις της ομάδας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μένει πλέον να δούμε ποια θα είναι η απόφαση του Ουρουγουανού τεχνικού, ο οποίος κατάφερε να οδηγήσει τον ΠΑΟΚ στην κατάκτηση του Κυπέλλου.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης