Το χρονικό μίας προαναγγελθείσης μεταγραφής ολοκληρώθηκε την Τρίτη, καθώς ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε κι επίσημα την απόκτηση του Ιβάν Νάσμπεργκ.

Ο Νορβηγός κεντρικός αμυντικός, ο οποίος αφίχθη τα ξημερώματα της Τρίτης (2/8) στη Θεσσαλονίκη υπέγραψε με τους «ασπρόμαυρους» τριετές συμβόλαιο συνεργασίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η σχετική ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την απόκτηση του Ίβαν Νάσμπεργκ από τη Βαλερένγκα. Ο νέος στόπερ του Δικεφάλου υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασία και θα φοράει τη φανέλα με το νούμερο 3.

Ο Ίβαν Ταρέκ Φιέλσταντ Νάσμπεργκ γεννήθηκε στις 22 Απριλίου 1996 στο Όσλο της Νορβηγίας, λίγα μόλις μέτρα μακριά από την έδρα της Βαλερένγκα. Ο Νάσμπεργκ εντάχθηκε στην ομάδα σε ηλικία μόλις πέντε ετών. Πέρασε όλα τα στάδια της εκπαιδευτικής διαδικασίας, ξεχώρισε νωρίς και σε ηλικία μόλις 17 ετών έκανε το ντεμπούτο του με την αντρική ομάδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στις πρώτες του χρονιές σε επαγγελματικό επίπεδο δεν πήρε πολλές ευκαιρίες, ωστόσο ήταν σταθερό μελος της δεύτερης ομάδας και τη σεζόν 2016-17 την πέρασε δανεικός στη Σουηδία και την Βάρμπεργκ.

Επέστρεψε στο Όσλο, δούλεψε σκληρά και σταδιακά πήρε ρόλο βασικού στη Βαλερένγκα. Μάλιστα το 2020 που η ομάδα τερμάτισε στην τρίτη θέση, αναδείχθηκε MVP, ενώ συνολικά μετράει 152 συμμετοχές, με πέντε γκολ και τρεις ασίστ.

Το συμβόλαιο του Νάσμπεργκ ολοκληρώθηκε στις 31 Ιουλίου. Ο ΠΑΟΚ είχε ήδη έρθει σε συμφωνία με τον παίκτη που αναζητούσε μία νέα πρόκληση στην καριέρα του και πλέον ο Νορβηγός έγινε κάτοικος Θεσσαλονίκης.

Καλώς ήρθες Ίβαν!

Πρόστιμο σε Βιεϊρίνα, Αουγκούστο και Κούρτιτς

Τιμωρία για την συμπεριφορά τους στο δεύτερο παιχνίδι του ΠΑΟΚ, για τον 2ο προκριματικό γύρο του Europa Conference League, στη Τούμπα, με τη Λέφσκι Σόφιας, επιβλήθηκε στους Αντρέ Βιεϊρίνια, Ντόουγκλας Αουγκούστο, Γιάσμιν Κούρτιτς.

Βάσει του εσωτερικού κανονισμού της ομάδας, στους δύο πρώτους επιβλήθηκε χρηματικό πρόστιμο για την αποβολή τους στο ματς και στον τρίτο για την αδικαιολόγητη κάρτα που δέχτηκε στο ξεκίνημα του αγώνα.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης