Από τον ΠΑΟΚ εξαρτάται το αν θα καταφέρει να πάρει την πρόκριση για την επόμενη φάση του Europa League, όπως χαρακτηριστικά τόνισε ο Άγγελος Αναστασιάδης σε δηλώσεις του για την κλήρωση της ομάδας του στους ομίλους της διοργάνωσης.

«Όλα εξαρτώνται από εμάς. Πως θα εμφανιστούμε στα συγκεκριμένα παιχνίδια. Είναι καθαρά θέμα δικό μας. Αυτό είναι το σκεπτικό μου και αυτό θα προσπαθήσουμε να περάσουμε στην ομάδα. Ότι άλλο πούμε, είναι εικασίες. Θα ενημερωθούμε για τους αντιπάλους μας, θα γνωρίσουμε πολλά περισσότερα και θα προετοιμαστούμε κατάλληλα» ανέφερε για την κλήρωση ο πολύπειρος προπονητής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πάντως ο Αναστασιάδης έδειξε ότι έχει το μυαλό του τον προσεχή αγώνα με τον Πλατανιά, επισημαίνοντας:«Τώρα το πιο σημαντικό για εμάς είναι το παιχνίδι της Κυριακής. Έχει πολύ καλούς παίκτες ο Πλατανιάς και έχει και έναν πολύ καλό προπονητή. Έχουμε αυτό το παιχνίδι μπροστά μας και θα πρέπει να ανταποκριθούμε σε αυτό το παιχνίδι. Υστέρα ακολουθεί μια διακοπή για να αποφορτιστούμε. Είναι διαφορετικά τα παιχνίδια ανάμεσα στην Ζίμπρου και τον Πλατανιά».

Καταλήγοντας ο τεχνικός του «δικεφάλου» του Βορρά επισήμανε: «Τέσσερις ομάδες συνεχίζουν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και οι τρεις έχουν Έλληνες προπονητές. Εγώ το λέω χρόνια. Οι Έλληνες προπονητές είναι πολύ καλοί. Ορισμένοι εθελοτυφλούν. Μόλις έρχονται οι ξένοι αποθεώνονται, ενώ οι Έλληνες δεν εισπράττουν την ίδια αναγνώριση. Όμως το έργο των Ελλήνων προπονητών είναι σημαντικό».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης