Με γκολ του Ευσταθίου στο 18’ ο Απόλλων Καλαμαριάς επικράτησε 1-0 του ΠΑΟΚ. Η αναμέτρηση διεξήχθη στο «Καυτανζόγλειο», στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου.

Ο ΠΑΟΚ κατέβηκε στο γήπεδο με πολλές αλλαγές, αφού ο Άγγελος Αναστασιάδης θέλησε να δώσει χρόνο σε παίκτες που δεν είχαν αρκετό. Στο 15′ το σουτ του Παπαδόπουλου πέρασε άουτ, ενώ στο 18′ ο Απόλλων βρήκε τον τρόπο να προηγηθεί. Ο Ευσταθίου με σουτ νίκησε τον Γιακουμή και σκόραρε σημειώνοντας το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» αντιμετώπισε πρόβλημα στο δημιουργικό κομμάτι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, όμως με την είσοδο του Αθανασιάδη έγινε πιο απειλητικός. Ο Έλληνας φορ απώλεσε μοναδική ευκαιρία, αφού με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα πάνω από τον Βρονταρά, όμως ο τερματοφύλακας του Απόλλωνα με το ένα χέρι πρόλαβε πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή!

Από εκεί και πέρα, η άμυνα του Απόλλωνα δεν κινδύνευσε ιδιαίτερα και έτσι οι γηπεδούχοι πήραν τη νίκη με 1-0.

Απόλλων Καλαμαριάς – ΠΑΟΚ 1-0 (OTE Sports 2)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Γκολ: 18′ Ευσταθίου

Κίτρινες κάρτες: Ακασού, Μπιτσάκος, Βαγγελόπουλος, Βρονταράς – Σπυρόπουλος, Πόζογλου, Γκολάσα, Ποζατζίδης, Σκόνδρας, Αθανασιάδης

Κόκκινες κάρτες:

Απόλλων Καλαμαριάς:
Βρονταράς, Γαλανόπουλος, Κατσιαρός, Μπερτίν, Βαγγελόπουλος, Ακασού (52′ Ολίσε), Καράμπελας, Ευσταθίου, Μπιτσάκος, Νατσιόπουλος (66′ Σουλίδης), Γκέσιος (76′ Αναστασίου).

ΠΑΟΚ: Γιακουμής, Κίτσιου, Τζιόλης, Ποζατζίδης (74′ Σκόνδρας), Σπυρόπουλος, Γκολάσα, Μάρτενς, Σαββιδής (52′ Τζανδάρης), Κουλούρης, Πόζογλου (52′ Αθανασιάδης), Παπαδόπουλος.

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης