Σε κλίμα οδύνης κηδεύτηκε το απόγευμα ο Παναγιώτης Ποικιλίδης. Το τελευταίο «αντίο» στον 49χρονο Ολυμπιονίκη, που απεβίωσε λίγο πριν τα μεσάνυκτα της Παρασκευής (23/5), προδομένος από την καρδιά του, είπαν συγγενείς, φίλοι, συνάδελφοι από το Πυροσβεστικό Σώμα, στο οποίο υπηρετούσε, η οικογένεια του ΠΑΟΚ, στον οποίο πρόσφερε τις υπηρεσίες του τα τελευταία χρόνια, Ολυμπιονίκες (Πύρος Δήμας, Τασούλα Κελεσίδου, Βούλα Πατουλίδου, Αλέξανδρος Νικολαϊδης), βετεράνοι και εν ενεργεία ποδοσφαιριστές, πολιτικοί φορείς και πλήθος κόσμου.

Η νεκρώσιμος ακολουθία τελέστηκε στον Ιερό Ναό Μεταμόρφωσης του Σωτήρος στην Καλαμαριά της Θεσσαλονίκης και η ταφή στα Κοιμητήρια Καλαμαριάς. Εκατοντάδες τα στεφάνια που κατατέθηκαν στη μνήμη του, μεταξύ των οποίων ήταν και από τα σωματεία του Αρη και του Ηρακλή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με συγκίνηση επικήδειους εκφώνησαν ο πυραγός Κωνσταντίνος Τσαπόγας, ο δήμαρχος Καλαμαριάς, Θεοδόσης Μπακογλίδης, ο πρώην δήμαρχος Καλαμαριάς, Χριστόδουλος Οικονομίδης, ο Πέτρος Γαλακτόπουλος ως εκπρόσωπος των Ελλήνων Ολυμπιονικών, αλλά και στενός φίλος του εκλιπόντος.

Μεσίστιες έξω από το ναό κυμάτιζαν η ελληνική σημαία, αλλά και μία του ΠΑΟΚ, ενώ το φέρετρο με τη σωρό του αποθανόντος σήκωσαν στα χέρια συναθλητές του, με επικεφαλής τον Γιώργο Ποζίδη, τραγουδώντας πένθιμους ποντιακούς σκοπούς και ύμνους του ΠΑΟΚ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης