Mε δηλώσεις του σε ΜΜΕ της Πολωνίας ο εκπρόσωπος του Κάρολ Σφιντέρσκι, Μάριους Πεκάρσκι αναφέρθηκε στο μέλλον του στράικερ του ΠΑΟΚ, τονίζοντας ότι ο παίκτης δεν… καίγεται να φύγει από τους «ασπρόμαυρους», καθώς είναι ευχαριστημένος στον «δικέφαλο» του Βορρά.

Μάλιστα επισήμανε ότι οι Θεσσαλονικείς αναμένεται να «δέσουν» τον παίκτη με νέο συμβόλαιο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Υπάρχει ενδιαφέρον για τον Κάρολ, αλλά έχει συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο με τον ΠΑΟΚ και δεν υπάρχει πρόθεση να πουληθεί εκ μέρους του συλλόγου. Οι Έλληνες δεν θέλουν να τον πουλήσουν κάτω από 7.500.000 ευρώ κι ας έχει μόνο ένα χρόνο συμβόλαιο ακόμη. Όλες οι προσφορές απορρίπτονται».

Μιλώντας για την επιστροφή του Λουτσέσκου και το νέο του συμβόλαιο, υπογράμμισε πως: «Ο Ράζβαν Λουτσέσκου επέστρεψε στον ΠΑΟΚ και είναι εκείνος που έφερε τον Κάρολ πριν 2,5 χρόνια. Κέρδισε την εμπιστοσύνη του. Ο Λουτσέσκου ελπίζει ότι μπορεί να βασιστεί επάνω του. Δεν είναι ξεκάθαρο ότι θα παραμείνει (σ.σ. δεν έχουν πέσει υπογραφές), αλλά ετοιμάζεται ένα νέο, καλό συμβόλαιο για αυτόν».

Τέλος, ο Πιεκάρσκι τόνισε: «Γιατί να μην επεκτείνει το συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ εάν πάρει καλά χρήματα; Δεν λέω ότι ο Κάρολ θα παίξει στη Θεσσαλονίκη για το υπόλοιπο της ζωής του, αλλά μπορεί να επεκτείνει το συμβόλαιο και να μπει νέα ρήτρα σε ενδεχόμενο πώλησής του. Ο Κάρολ είναι καλά στην Ελλάδα και, δεν… τρελαίνεται για να πάρει μεταγραφή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όταν γεμίσει και πάλι η Τούμπα θα είναι μεγάλη χαρά να παίζει εκεί. Σίγουρα, το πρωτάθλημα στην Ελλάδα δεν είναι το ίδιο ανταγωνιστικό όπως άλλα στην Ευρώπη, από την άποψη της έντασης και της δημοτικότητας, αλλά ήταν μια καλή κίνηση να πάει στον ΠΑΟΚ. Σκοράρει τακτικά, υπάρχει ενδιαφέρον και είχε επίσης μια πολύ καλή οικονομική προσφορά από την Κίνα που απορρίφθηκε. Παντρεύτηκε, έχει ένα παιδί, ζουν καλά εκεί και δεν υπάρχει λόγος να φύγει».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης