Απογοητευμένος από την εμφάνιση της ομάδας του αλλά ικανοποιημένος όμως από το τελικό αποτέλεσμα δήλωσε ο Αλεκσάνταρ Στανόγεβιτς στη συνέντευξη Τύπου, μετά την ισοπαλία (1-1) που απέσπασε ο δικέφαλος του Βορρά στην έδρα της Ολίμπικ Ντόνετσκ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Σέρβος τεχνικός:

Για το εκτός έδρας γκολ και αν έκανε βήματα προόδου η ομάδα σε σχέση με τα παιχνίδια της προετοιμασίας: «Το αποτέλεσμα είναι καλό, αλλά δεν είμαι ικανοποιημένος από την εικόνα. Η απόδοση απείχε από αυτό που θέλω να δω. Θα δούμε την επόμενη βδομάδα πόσο θα έχουμε βελτιωθεί σε σχέση με σήμερα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για τις ευκαιρίες που δημιούργησε η αντίπαλη ομάδα. Είναι πρόβλημα αυτό και πρέπει να λυθεί με μεταγραφές ή έχει να κάνει με τη συνολική εικόνα της ομάδας: «Δεν έχει να κάνει μόνο με την αμυντική γραμμή. Έχω εικόνα για το τι χρειαζόμαστε, έχω μιλήσει με τον τεχνικό διευθυντή για το τι πρέπει να κάνουμε. Πάντως, η εικόνα στην άμυνα δεν αφορά μόνο την τετράδα που αγωνίζεται πίσω, αλλά τη συνολική λειτουργία της ομάδας που ξεκινάει από μπροστά».

Γιατί ο ΠΑΟΚ δεν είχε τα χαρακτηριστικά του επιθετικού ποδοσφαίρου που αρέσει στον ίδιο να παίζει η ομάδα του: «Είναι αλήθεια αυτό. Δεν είναι έτοιμη ακόμη η ομάδα να παίξει το παιχνίδι που θέλω. Επειδή μιλάμε για ματς πρόκρισης ήθελα μεγαλύτερη ασφάλεια στο κέντρο. Σύντομα ελπίζω να παίξουμε πιο επιθετικό ποδόσφαιρο. Αν ξεκινούσαμε ξανά το παιχνίδι από την αρχή θα έκανα μια αλλαγή».

Για το αν έχει δει καινούργια πράγματα στο ματς με την Ολιμπίκ και τι περιμένει στο επόμενο ματς: «Περιμένω να παίξουμε καλύτερα, πιο επιθετικά, να μπούμε πιο δυνατά και να δείξουμε τα στοιχεία που θέλουμε. Υπερτερούν σε φυσική κατάσταση στην αντίπαλη ομάδα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για το αν μόνο με μεταγραφές μπορεί να διορθωθεί η εικόνα του ΠΑΟΚ: «Σε ό,τι έχει να κάνει με τις μεταγραφές, όταν αγοράζεις νέους παίκτες έχεις ένα 30% διαφορά σε σχέση με την ομάδα που θα είχες, αν δεν πάρεις καινούργιους ποδοσφαιριστές. Δεν έχει να κάνει όμως μόνο με τις μεταγραφές. Σήμερα δε παίξαμε τόσο καλά. Είναι νωρίς να πούμε τι φταίει και τι όχι πρέπει να δούμε τη συνολική εικόνα και μετά να βγάλουμε συμπεράσματα».

Για την αλλαγή του Σάκχοφ: «Έπρεπε να περάσουμε στον αγώνα έναν πιο επιθετικογενή ποδοσφαιριστή στη θέση ενός πιο αμυντικογενή, για αυτό βγάλαμε τον Σάκχοφ και περάσαμε τον Μπίσεσβαρ».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης