Σε «one man show» μετέτρεψε ο Μπίσεσβαρ το φιλικό του ΠΑΟΚ με την Παρτιζάν, που διεξήχθη στο Βελιγράδι προς τιμήν του Σάσα Ίλιτς, για το γεγονός ότι εγινε ο ρέκορντμαν με τη φανέλα των γηπεδούχων, με 791 συμμετοχές

Πιο συγκεκριμένα, ο άσος του δικεφάλου του Βορρά, σκοράροντας δύο φορές, διαμόρφωσε το 2-1, με το οποίο οι Θεσσαλονικείς επικράτησαν  των Σέρβων, βάζοντας έτσι φαρδιά πλατιά την υπογραφή του στη νίκη της ομάδας του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Ολλανδός χαφ του ΠΑΟΚ άνοιξε το σκορ μόλις στο 2’ με άψογο πλασέ από το ύψος της μεγάλης περιοχής και έξι λεπτά μετά, εκμεταλλευόμενος τα λάθη της αντίπαλης άμυνας, δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 2-0.

Οι Σέρβοι οι οποίοι είχαν δοκάρι στο 22 μετά τη σέντρα του Ντούρντιτς μείωσαν στο 70′ με τέρμα του Γιοβάνβοβιτς, ωστόσο στη συνέχεια ο ΠΑΟΚ δεν κινδύνευσε, φτάνοντας έτσι στη νίκη γοήτρου.

Παρτιζάν (Μάρκο Νίκολιτς): Κλιάγιτς (Νεμ. Στεβάνοβιτς), Βουλίτσεβιτς, Μπάλαζιτς, Μιλένκοβιτς, Μίλετιτς, Γέφτοβιτς, Σάσα Ίλιτς (23’ Στεβάνοβιτς), Λεονάρντο, Ντούρντιτς, Μποζίνοφ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έπαιξαν και οι: Νεμάνιας Στεβάνοβιτς, Στεβάνοβιτς, Ράντιν, Τζουρίκοβιτς, Μαριάνοβιτς, Όστοιτς, Μπογκόσαβας, Νταμιάνοβιτς, Γιοβάνοβιτς

ΠΑΟΚ (Βλάνταν Ίβιτς): Μπρκιτς (62’ Βελλίδης), Λέοβατς, Μαλεζάς (46’ Κίτσιου), Κρέσπο (84’ Δοδοντσάκης), Μάτος, Κάνιας (84’ Δημητριάδης ), Πέλκας, Φακούντο Περέιρα, Τιάμ, Μπίσεσβαρ (84’ Δεληγιαννίδης), Αθανασιάδης (62’ Ματθαίου).

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης