Ο ΠΑΟΚ κοντράρεται με τον ΠΑΣ Γιάννινα (19:30, Novasports 1), στο παιχνίδι με το οποίο ολοκληρώνεται η 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Super League. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» θα αναζητήσει τη νίκη για να επαναφέρει τη διαφορά από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό στους έξι πόντους.

Ο «Άγιαξ της Ηπείρου» με τον Σάκη Τσιώλη στον πάγκο παρουσιάζεται βελτιωμένος και αυτό είναι κάτι που πρέπει να προσέξει ο ΠΑΟΚ, αν θέλει να κατακτήσει τους τρεις βαθμούς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Χουμπ Στέφενς αναμένεται να βάλει τον Γλύκο κάτω από τα γκολπόστ και στην άμυνα τους Σκόνδρα, Βίτορ, Κατσουράνη και Τζαβέλλα. Δύο αμυντικά χαφ θα είναι οι Τζιόλης και Λάζαρ, οι οποίοι θα έχουν βοήθειες στα πλάγια από τους Στοχ και Λούκας. Το δίδυμο της επίθεσης θα συνθέσουν οι Αθανασιάδης και Σαλπιγγίδης.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Γιακουμής, Κατσικάς, Κίτσιου, Νέτσιντ, Ολίσε, Βούκιτς και Σπυρόπουλος. Εκτός έμεινε ο τραυματίας Λόρενς, μαζί με τους Λίνο, Λόπεθ και Γκαρσία.

Σε ότι αφορά την προϊστορία οι Ηπειρώτες έχουν έξι νίκες, επτά ματς έχουν λήξει ισόπαλα και πέντε νίκες έχει ο «Δικέφαλο του Βορρά».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης