Το τελευταίο του χαρτί παίζει απόψε ο ΠΑΟΚ στο «Στάμφορντ Μπριτζ» του Λονδίνου απέναντι στη φορμαρισμένη και φημισμένη Τσέλσι (22.00, CosmoteSports 3). Η ελληνική ομάδα μετά τις δύο ήττες της από τη Βίντι έχασε το πλεονέκτημα που είχε και τώρα ελπίζει σε καλό αποτέλεσμα απέναντι στο «θηρίο» του ομίλου, τη σπουδαία βρετανική ομάδα που έχει μόνο νίκες στη φάση των ομίλων και προβάλλει ως ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου.

Η αγγλική ομάδα είναι το εύλογο φαβορί της αναμέτρησης, αλλά ο ΠΑΟΚ στηρίζεται σε δύο δεδομένα. Στο θετικό ιστορικό που έχει στα γήπεδα του Λονδίνου, όπου μετράει μια πρόκριση επί της Άρσεναλ το 1997 με ισοπαλία 1-1 και μια δεύτερη πρόκριση επί της Τόττεναμ πριν από οκτώ χρόνια, με νίκη μάλιστα στο γήπεδο της (2-1), αλλά και στο γεγονός πως θα αγωνιστεί απαλλαγμένος από πίεση και άγχος, αφού ένα αρνητικό αποτέλεσμα θα τον αποκλείσει μεν, αλλά δεν είναι έξω από τα δεδομένα που ισχύουν σήμερα. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης θα δώσει απόψε τον 41ο αγώνα της στη φάση ομίλων της διοργάνωσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η αγγλική ομάδα δεν υπολογίζει στους Αζάρ, Μόουζες, αλλά στο ρόστερ υπάρχουν πολλές και ακριβές εναλλακτικές επιλογές. Η πιθανή αρχική σύνθεση με την οποία θα ξεκινήσει τον αγώνα ο Μαουρίτσιο Σάρι είναι Καμπαγιέρο, Έμερσον, Κρίστενσεν, Κέιχιλ, Ζαπακόστα, Φάμπρεγκας, Λόφτους – Τσικ, Μπάρκλεϊ, Γουίλιαν, Πέδρο και Ζιρού.

O τεχνικός του ΠΑΟΚ έχει πολλές επιλογές και θα διαλέξει τις καλύτερες, αφού αυτό το παιχνίδι σηματοδοτεί και τις τελευταίες ελπίδες πρόκρισής του. Όπως όλα δείχνουν, ο «Δικέφαλος» θα ξεκινήσει με τους Πασχαλάκη, Μάτος, Βιεϊρίνια, Βαρέλα, Κρέσπο, Κάνιας, Μαουρίσιο, Πέλκα, Πρίγιοβιτς, Βέρνμπλουμ και Ζαμπά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης