Μετά από προετοιμασία δύο εβδομάδων στο Λέομπεν της Αυστρίας, ο ΠΑΟΚ επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη. Στη συνέχεια δόθηκε άδεια σε παίκτες, αλλά και στον προπονητή, για ξεκούραση ως την Κυριακή, οπότε και η ομάδα θα επανακάμψει για προπόνηση στο γήπεδο. Ο Χουμπ Στέφενς ταξίδεψε στην Ολλανδία, σε Βουκουρέστι και Βελιγράδι, αντίστοιχα, μετακινήθηκαν οι Κοστίν Λάζαρ, Σβόνιμιρ Βούκιτς και στην Αθήνα έμειναν οι Κώστας Κατσουράνης, Αλέξανδρος Τζιόλης, Νίκος Σπυρόπουλος, Στέφανος Αθανασιάδης.

Στους εκπροσώπους του Τύπου, που υποδέχθηκαν τους «ασπρόμαυρους» στο αεροδρόμιο «Μακεδονία», τοποθετήθηκε ο Γιώργος Γεωργιάδης, αναφέροντας αρχικά: «Καλά πήγε η προετοιμασία, δεν είχαμε, ευτυχώς, ιδιαίτερα προβλήματα τραυματισμών. Ετοιμαστήκαμε όσο γινόταν καλύτερα, θα υπάρχει και συνέχεια».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για την κλήρωση για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League, που φέρνει αντίπαλο του ΠΑΟΚ τη Μέταλιστ, ο βοηθός προπονητή του «Δικεφάλου» απάντησε: «Γνωρίζαμε, μετά τις χθεσινές εξελίξεις με τους Τούρκους, ότι θα είχαμε δυνατό αντίπαλο. Ελπίζω να μάθουμε περισσότερα τις προσεχείς ημέρες κι εμείς να είμαστε πανέτοιμοι όταν θα έρθει η ώρα των αγώνων. Θεωρώ ότι είναι δύσκολη η κλήρωση, δεν μπορούσαμε, όμως, να διαλέξουμε αντίπαλο. Θα προετοιμαστούμε για να προκριθούμε, το ίδιο φαντάζομαι θα κάνουν και οι Ουκρανοί. Είναι μειονέκτημα η άδεια Τούμπα, γνωρίζαμε, ωστόσο, εδώ και μήνες ότι θα παίξουμε στην αρχή των ευρωπαϊκών υποχρεώσεών μας στην έδρα μας χωρίς τον κόσμο μας».

Εστιάζοντας περισσότερο στους Ουκρανούς ο Γεωργιάδης, ο οποίος αναμένεται να παρακολουθήσει από κοντά τη Μέταλιστ στην αυριανή αναμέτρησή της για τη δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος με την Αρσεναλ Κιέβου, τόνισε: «Εχουν τον ίδιο προπονητή για πολλά χρόνια, παίκτες που είναι καιρό μαζί και γνωρίζονται καλά. Το στιλ τους, με τους πολλούς Βραζιλιάνους και Αργεντινούς, είναι λατινοαμερικάνικο».

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης