Συνέντευξη στην επίσημη ιστοσελίδα της Σάλκε, ενόψει της πρώτης αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ παραχώρησε τη Δευτέρα ο Αντάμ Σαλάι.

Ο επιθετικός των βασιλικών μπλε, ο οποίος ελλείψει του Κλας Γιάν Χούντελααρ θα αναλάβει όλα το βάρος στην εμπροσθοφυλακή, αναφερόμενος στον «δικέφαλο» του Βορρά, τόνισε ότι είναι ένας πολύ επικίνδυνος αντίπαλος που χρήζει ιδιαίτερης προσοχής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναλυτικά, όσα δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της Σάλκε:

«Τα τελευταία μας παιχνίδια δεν έχουν πάει, όπως περιμέναμε. Ναι μεν είμαστε απογοητευμένοι, αλλά κόντρα στον ΠΑΟΚ έχουν την δυνατότητα να πετύχουμε κάτι καλό. Το καλό είναι πως μέχρι την Τετάρτη έχουμε αρκετές μέρες να προετοιμαστούμε και να συγκεντρωθούμε στον στόχο της πρόκρισης. Θα πρέπει να αλλάξουμε αρκετά πράγματα σε σχέση με το παιχνίδι κόντρα στην Βόλφσμπουργκ», είπε αρχικά και συνέχισε:

«Δεν ξέρω αν θα είμαι βασικός απέναντι στον ΠΑΟΚ. Είμαι έτοιμος 100% να προσφέρω αν μου ζητηθεί. Είτε ως βασικός, είτε αν έρθω από τον πάγκο. Δεν νιώθω πίεση κι ας είναι το πρώτο μου παιχνίδι σε επίπεδο Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Χούντελαρ είναι μεγάλη απώλεια για εμάς, αλλά δεν θα πρέπει να ψάξουμε για δικαιολογίες. Θα πρέπει να καλύψουμε σαν ομάδα το κενό του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο ΠΑΟΚ είναι ένας πολύ επικίνδυνος αντίπαλος. Παίζονται πολλά στα δύο παιχνίδια, αφού ο νικητής παίρνει την πρόκριση στο Τσάμπιονς Λιγκ. Στόχος μας είναι να εμφανιστούμε καλοί τόσο σε άμυνα, όσο και επίθεση. Πιστεύω πως έχουμε καλές πιθανότητες, εφόσον βγάλουμε στο γήπεδο την ποιότητά μας».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης