O Eρασιτέχνης ΠΑΟΚ με ανακοίνωση που εξέδωσε το βράδυ της Τετάρτης, ενημέρωσε πως συνυπογράφει την επιστολή που θα στείλει η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ προς τα αρμόδια θεσμικά όργανα, αναφορικά με το προσβλητικό σχόλιο του αθλητικού εισαγγελέα Θεσσαλονίκης.

Υπενθυμίζεται ότι τη Δευτέρα η εκπομπή «Δίκη στο OPEN», στην οποία ήταν καλεσμένος ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος, αποκάλυψε ότι ο Γιώργος Νούλης αποκάλεσε «υπανθρώπους» τους φιλάθλους των «ασπρόμαυρων».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συγκεκριμένα ο αθλητικός εισαγγελέας Θεσσαλονίκης σε συζήτησή του στο facebook προέβη σε αυτόν το προσβλητικό χαρακτηρισμό για τους φιλάθλους του «Δικεφάλου» ως απάντηση σε σχόλιο φίλου του, μετά από δική του ανάρτηση.

Όπως είναι φυσικό η συγκεκριμένη τοποθέτηση προκάλεσε μεγάλες αντιδράσεις στην ομάδα της Θεσσαλονίκης αλλά και στις τάξεις των φιλάθλων της.

Οι «ασπρόμαυροι», όπως έγινε γνωστό την Τρίτη, θα αντιδράσουν άμεσα και θεσμικά, στέλνοντας επιστολή στον εισαγγελέα, η οποία θα κοινοποιηθεί στα αρμόδια υπουργεία αλλά και στον Άρειο Πάγο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μάλιστα σήμερα, έγινε γνωστό από τους ανθρώπους της ομάδας μπάσκετ του συλλόγου πως και εκείνοι προσυπογράφουν την επιστολή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, χαρακτηρίζοντας το σχόλιο του κ. Νούλη «τουλάχιστον προσβλητικό για τον κόσμο του ΠΑΟΚ».

Η ανακοίνωση του ΑΣ ΠΑΟΚ:

Ο ΠΑΟΚ καταδικάζει με τον πλέον απόλυτο τρόπο, τα αναρτηθέντα σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης από τον αθλητικό εισαγγελέα Θεσσαλονίκης, σχετικά με τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ.

Ως δικαστικός λειτουργός θα έπρεπε να είναι πιο προσεκτικός στις δημόσιες εκφράσεις του, που δεν συνάδουν σε καμία περίπτωση με το κύρος και τη σοβαρότητα της θέσης του.

Δηλώνουμε δε, ότι συνυπογράφουμε μαζί με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ την επιστολή προς τα αρμόδια θεσμικά όργανα.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης