Ο Χουμπ Στέφενς δήλωσε ικανοποιημένος για τη νίκη της ομάδας του με 3-2 επί της Μακάμπι και επεσήμανε ότι ο ΠΑΟΚ έχει καλή νοοτροπία. «Όταν κάνεις τα πράγματα τόσο δύσκολα, πρέπει να είσαι χαρούμενος που παίρνεις τους τρεις βαθμούς. Είδατε ότι έχουμε καλή νοοτροπία και μπορούμε να επιστρέφουμε σε τέτοιου είδους παιχνίδια. Αυτό θα πρέπει να μας δίνει αυτοπεποίθηση. Μετά το 0-2 παίξαμε το καλύτερο ποδόσφαιρο που έχουμε παίξει φέτος στη σεζόν. Μιλάω για το πρώτο ημίχρονο…», είπε ο Στέφενς και ρωτήθηκε για τα χαμένα πέναλτι του Στοχ:

«Νομίζω ότι έχω να κάνω με επαγγελματίες οι οποίοι πρέπει να πάρουν την απόφαση. Δεν πιστεύω ότι έχω να κάνω με παιδιά. Δεν μιλάω μόνο για έναν, αλλά ένα σύνολο ποδοσφαιριστών».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Στέφεβς ρωτήθηκε αν ξαφνιάστηκε από τον τρόπο παιχνιδιού της Μακάμπι: «Όχι. Γνωρίζω ότι η Μακάμπι είναι μια καλή ομάδα. Παίζει πολύ καλά στην τακτική, παίζει τεχνικό ποδόσφαιρο και δεν με εξέπληξε».

Για το αν πιστεύει ότι ο ΠΑΟΚ μπορεί να βελτιωθεί περισσότερο, είπε: «Δεν είναι αυτός ο ΠΑΟΚ που ονειρεύομαι. Δεν μπορεί να είναι ο ΠΑΟΚ που θέλω και μετά το πρώτο εικοσάλεπτο να βρίσκεται πίσω στο σκορ με 0-2».

Σχετικά με την άμυνα του ΠΑΟΚ, υποστήριξε: «Ενδεχομένως υπήρξαν προσωπικά λάθη, αλλά εγώ το βλέπω το πράγμα ομαδικά. Όπως κάνουμε μαζί σωστά πράγματα, έτσι κάνουμε όλοι μαζί και λάθη».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για τα συνεχόμενα άσχημα ξεκινήματα του ΠΑΟΚ, ανέφερε: «Δεν συμφωνώ με αυτή την άποψη. Ξεκινήσαμε καλά. Κάναμε ένα λάθος και με αυτό βάλαμε τη Μακάμπι μέσα στο παιχνίδι».

Τέλος ο Στέφενς είπε: «Όταν το κάνεις αυτό παίρνεις τρεις βαθμούς. Το θέμα είναι οι ποδοσφαιριστές να παίζουν σύμφωνα με τις δυνατότητές τους».

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης