Συνέντευξη στο PAOK TV παραχώρησε ο προπονητής του «δικεφάλου» του Βορρά, Αμπέλ Φερέιρα, ο οποίος μεταξύ άλλων, επισήμανε ότι, προτού οι ποδοσφαιριστές επιστρέψουν στα γήπεδα, θα χρειαστούν το λιγότερο τέσσερις εβδομάδες προετοιμασίας προκειμένου να φτάσουν σε καλή αγωνιστική κατάσταση.

«Καταρχάς, πρέπει να καταλάβουμε ότι ζούμε σε μια περίοδο αβεβαιότητας. Δεν υπάρχουν απαντήσεις, δεν ξέρουμε τι θα φέρει ο ιός και σίγουρα έχουμε μεγάλο άγχος για το μέλλον. Πάντως, για να επιστρέψουμε θα χρειαστούμε μίνιμουμ 4 εβδομάδες για την προετοιμασία της ομάδας και ακόμη και έτσι να ξέρουμε ότι θα διατρέχουμε ρίσκο τραυματισμών μιας και θα παίζουμε συνεχόμενα ματς κάθε 3 ημέρες, αν τελικά ξεκινήσουμε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μιας και αγγίξαμε το θέμα, θέλω να δώσω συγχαρητήρια με τον τρόπο που αντέδρασε η ελληνική Κυβέρνηση στην κατάσταση που ζούμε. Ελπίζω οι αρμόδιοι φορείς και αυτοί που έχουν γνώση του τι είναι αυτός ο ιός να αποφασίσουν σωστά και να μην καταστρέψουν ότι έγινε από την αρχή και αν και εφόσον αποφασίσουν την επανέναρξη να είναι εγγυημένα όλα τα μέτρα ασφαλείας και υγείας για προπονητής, παίκτες και όλους όσους συμμετέχουν στο παιχνίδι.

Οπότε αν η κυβέρνηση αποφασίσει την επανέναρξη, εμείς θα είμαστε έτοιμοι για να το κάνουμε. Αρκεί να έχουμε μίνιμουμ 4 εβδομάδες προετοιμασίας της ομάδας» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Πορτογάλος προπονητής του ΠΑΟΚ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης