Δύσκολη βραδιά είχε ο Αμπέλ Φερέιρα στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Βόλο, παρά την αναρρίχηση στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Μετά τον αγώνα είπε:

«Η αλήθεια είναι ότι είμαι αρκετά τελειομανής. Απαιτώ πολλά πράγματα πολλές φορές. Κυρίως αυτό συνέβη στο πρώτο ημίχρονο όπου ο αντίπαλος είχε μεγαλύτερη κατοχή κι αυτό μας ενόχλησε, ακόμη κι έτσι όμως δε θεωρώ ότι είχε κάποια ξεκάθαρη ευκαιρία σε αντίθεση με εμάς, που είχαμε κάποιες καλές ευκαιρίες με τον Μίσιτς και τον Σφιντέρσκι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην ανάπαυλα, κάναμε τις απαραίτητες προσαρμογές στον τρόπο με τον οποίο πιέζαμε τον αντίπαλο και είπαμε να μη δίνουμε πολύ εύκολα με βιαστικές επιλογές την μπάλα στον αντίπαλο. Ανεβάσαμε απόδοση, είχαμε ευκαιρίες με τον Αντρέ και τον Μίσιτς και θεωρώ ότι θα μπορούσε να έρθει και πιο νωρίς το γκολ. Στο τέλος ο αντίπαλος ρίσκαρε, εμείς δυσκολευτήκαμε αρκετά κι αναγκαστήκαμε να αμυνθούμε πιο πίσω. Ωστόσο, ακόμη κι έτσι ο αντίπαλος δεν είχε κάποια μεγάλη ευκαιρία. Σίγουρα δεν μας αρέσει να είμαστε τόσο πίσω».

Για τις κινήσεις του προς την κερκίδα: «Θέλαμε τη στήριξη του κόσμου. Κι επειδή κι εγώ κι ο κόσμος είμαστε τόσο παθιασμένοι και θέλουμε να τα πάει καλύτερα η ομάδα, έβγαλα μία μεγαλύτερη ένταση λόγω του εκνευρισμού που είχαμε. Έβγαλα αυτή την ένταση κι αυτό ήταν που συνέβη. Το έχω πει πολλές φορές. Όλοι μαζί, είμαστε πολύ πιο δυνατοί».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης