Στο χαμένο πέναλτι του Μπίσεσβαρ εστίασε την προσοχή του ο προπονητής του ΠΑΟΚ Αμπέλ Φερέιρα, μετά την ισοπαλία της ομάδας του με την ΑΕΚ (2-2) στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας.

«Το γεγονός ότι χάσαμε το πέναλτι, μας στέρησε την αυτοπεποίθηση που είχαμε μέχρι τότε. Ο αντίπαλος αναθάρρησε και ο Λιβάγια ανέλαβε τις εκτελέσεις των φάουλ. Εμείς καταφέραμε κι αντιδράσαμε καλά, μετά από ένα κακό διάστημα. Πετύχαμε το 1-2 και νομίζω ότι γενικά τα φάουλ πρέπει να τα δίνουμε. Μετά κι από αυτό το 2-2, εμείς συνεχίσαμε να παλεύουμε και πραγματικά ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ, έκανε 2 φοβερές αποκρούσεις», είπε ο Πορτογάλος και συνέχισε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι, με φοβερό θέαμα. Όλοι πρέπει να το ευχαριστήθηκαν, αλλά εγώ είμαι στενοχωρημένος για το τελικό αποτέλεσμα. Δεν μπορώ να πω κάτι στους παίκτες μου, γιατί τα έδωσαν όλα για τη νίκη και είχαν τις περισσότερες ευκαιρίες για να το κάνουν αυτό. Η ομάδα πήγε πολύ καλά στο πρώτο ημίχρονο, στα πρώτα 35 λεπτά, ο αντίπαλος δεν έκανε ούτε σουτ».

Ο Φερέιρα πρόσθεσε για τις μεγάλες ευκαιρίες που δημιουργεί η ομάδα του: «Ο ΠΑΟΚ είναι από τις ελάχιστες ομάδες του πρωταθλήματος, που έχουν παίξει έστω και για λίγο όλοι οι παίκτες του. Αν δεν κάνω λάθος, μόνο ο Λάμπρου και οι τρεις νεαροί δεν έχουν παίξει. Εδώ ήρθαμε για να κερδίσουμε το παιχνίδι. Σε κάθε περίπτωση είμαι πολύ ικανοποιημένος από τους παίκτες μου. Όσον αφορά στο παιχνίδι, δεν καταφέραμε να κερδίσουμε, παρότι το αξίζαμε».

Για το μήνυμα που έστειλε σήμερα ο ΠΑΟΚ είπε: «Σιγά σιγά καταλαβαίνουμε ότι η δύναμη της ομάδας δεν εξαρτάται μόνο από έναν παίκτη. Προφανώς και θέλω όλους τους παίκτες στη διάθεση μου. Περιμένουμε και τους τραυματίες. Για να κερδίσεις ένα παιχνίδι, πρέπει να παίξεις καλά. Δεν πιστεύω ότι μπορείς να κερδίζεις παιχνίδια, μόνο με την άμυνα. Ό,τι κάνω, πρέπει να το πιστεύω πραγματικά. Δεν μπορώ να κάνω κάτι που δεν το πιστεύω. Σίγουρα τα αποτελέσματα είναι σημαντικά, αλλά πιστεύω ότι θα έρθουν, αν συνεχίσουμε να παίζουμε έτσι. Σε κάθε περίπτωση, περιθώρια βελτίωσης σίγουρα υπάρχει και είναι μεγάλο. Και με τους παίκτες που έχουμε και με αυτούς που είναι τραυματίες και θα έρθουν».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης