Ικανοποιημένος που ο ΠΑΟΚ έφυγε με τον βαθμό της ισοπαλίας (0-0) από το ΟΑΚΑ εμφανίστηκε μετά το τέλος του αγώνα με την ΑΕΚ ο Αμπέλ Φερέιρα, τονίζοντας ότι η ομάδα του θα μπορούσε και να είχε κερδίσει το ματς.

«Ήταν ένα καθαρό ματς, από δύο ομάδες που ήθελαν αμφότερες τη νίκη. Ένα παιχνίδι μεγάλης σημασίας. Αυτό που μπορούμε να πούμε είναι ότι στο πρώτο ημίχρονο είδαμε τον αντίπαλο να πηγαίνει σε μια προσέγγιση περισσότερο στο δικό μας σύστημα. Αυτό για εμάς ήταν θετικό από την άποψη ότι έχουμε αλλάξει το σχηματισμό μας, οπότε ο αντίπαλος προσαρμόζεται πάνω σε εμάς και όχι εμείς σε αυτόν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οπότε θα έλεγα ότι ήταν ένα αρκετά ισορροπημένο παιχνίδι. Στο δεύτερο μπήκαμε καλά, ο αντίπαλος άλλαξε σχηματισμό για να γίνει πιο επιθετικός, μας πίεσε αρκετά, κάτι που ήταν λογικό γιατί ήθελε τη νίκη. Εμείς αντέξαμε ενώ βρήκαμε την ευκαιρία να γίνουμε απειλητικοί στην αντεπίθεση.

Υποφέραμε στο αμυντικό κομμάτι, κάτι που ήταν λογικό, αλλά πήραμε ένα αποτέλεσμα που θέλαμε, ενώ θα μπορούσαμε βέβαια να είχαμε κερδίσει και το ματς. Στα τελευταία λεπτά ο αντίπαλος έπαιζε όλος μπροστά μήπως και έπαιρνε κάτι. Εκεί έπρεπε να είχαμε πιο καθαρό μυαλό στις ευκαιρίες που είχαμε» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Πορτογάλος στη NOVA.

Όσο για τη συνέχεια ο προπονητής του ΠΑΟΚ επισήμανε: «Έχουμε ένα ακόμη παιχνίδι και θα πρέπει να συνεχίσουμε με την ίδια σοβαρότητα μέχρι το τέλος».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης