Στην έλλειψη αποτελεσματικότητας της ομάδας του απέδωσε τον αποκλεισμό από τον Ολυμπιακό ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Αμπέλ Φερέιρα, μιλώντας στην COSMOTE TV μετά τη λήξη του ημιτελικού στο «Καραϊσκάκη».

Παράλληλα ο Πορτογάλος έκανε λόγο για «ξεκάθαρο λάθος εις βάρος μας» αναφερόμενος στην απόφαση του Παπαπέτρου να δώσει το «ΟΚ» στον Φορτούνη να μπει στο παιχνίδι, στη φάση από την οποία ξεκίνησε το δεύτερο γκολ των Πειραιωτών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Στο πρώτο μέρος ελέγξαμε απόλυτα το παιχνίδι και πετύχαμε αυτό που θέλαμε. Μπλοκάραμε επιθετικά τον Ολυμπιακό και είχαμε δυο καλές ευκαιρίες. Το ξέραμε ότι αυτός που θα σκόραρε πρώτος θα είχε πλεονέκτημα να περάσει και δυστυχώς δεν ήμασταν εμείς αυτοί», ανέφερε αρχικά ο Πορτογάλος.

«Αν έπρεπε να χαρακτηρίσουμε το παιχνίδι, με μια λέξη αυτή θα ήταν η αποτελεσματικότητα και μετά ένα λάθος που δεν ήταν δικό μας φταίξιμο», συνέχισε ο Φερέιρα εκφράζοντας τα παράπονά του για τη φάση όπου ο 4ος διαιτητής (Παπαπέτρου) έδωσε το «ΟΚ» στον Φορτούνη να μπει στο γήπεδο και να ξεκινήσει τη φάση του 2-0.

«Είναι ένα λάθος ξεκάθαρα εις βάρος μας, γι΄ αυτό πάντα λέμε στους παίκτες πως πρέπει να είναι συγκεντρωμένοι στους παράγοντες που ελέγχουμε, αλλά για τα σφάλματα δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα» υπογράμμισε ο Φερέιρα, κατά την άποψη του οποίου έχει γίνει λάθος εκτίμηση στη συγκεκριμένη φάση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Καταλήγοντας ο προπονητής του ΠΑΟΚ επισήμανε: «Ο Ολυμπιακός είναι καλή ομάδα και προσπάθησε στο παιχνίδι με σέντρες να γίνει επικίνδυνος. Το κατάφερε μια φορά και προηγήθηκε.

Είχαμε καλή αντίδραση μετά, ρισκάραμε και είχαμε μια ξεκάθαρη φάση με τον Βαρέλα για το 1-1, που θα μπορούσε να μας είχε βάλει μπροστά στην κούρσα της πρόκρισης. Όταν ρισκάρεις θα δεχθείς αντεπιθέσεις και σε μια από αυτές πέτυχε ο αντίπαλος το 2-0».

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης