Στις πολλές χαμένες ευκαιρίες του ΠΑΟΚ στο πρώτο μέρος και στα λάθη που έγιναν στην επανάληψη στάθηκε ο Πάμπλο Γκαρσία, μετά την ήττα με 3-2 από τον Ατρόμητο, που άφησε τους Θεσσαλονικείς στο -10 από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό.

Ο Ουρουγουανός προπονητής επισήμανε ότι στόχος του είναι μία καλή ομάδα, υπογραμμίζοντας πάντως μεταξύ άλλων ότι «αν συνεχίζω να προσπαθώ και να προσπαθώ και τα αποτελέσματα να μην έρχονται, δε θα χρειαστεί να με διώξει κάποιος, θα φύγω από μόνος μου».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Θεωρώ πως κάναμε ένα καλό πρώτο ημίχρονο. Δυστυχώς, χάσαμε και το πέναλτι, μια πολύ μεγάλη ευκαιρία. Είχαμε ακόμα αρκετές ευκαιρίες για να έχουμε προβάδισμα 3-0 στο ημίχρονο. Επίσης, στο δεύτερο ημίχρονο χάσαμε μια πάρα πολύ μεγάλη ευκαιρία για να κάνουμε το 2-0 και να “κλειδώσουμε” το παιχνίδι. Αλλά, δυστυχώς όταν δεν μπορείς να βάλεις γκολ, πληρώνεις τα ίδια σου τα λάθη» ανέφερε αρχικά ο Ουρουγουανός προπονητής

Για τη σειρά των εκτελεστών στα πέναλτι, είπε: «Έχουμε προαποφασίσει τους τρεις εκτελεστές. Ωστόσο, πάντα είναι και θέμα του ποιος αισθάνεται περισσότερο εκείνη τη στιγμή, ότι μπορεί να πάρει την μπάλα και να σκοράρει. Ο Τζόλης αισθανόταν έτσι, οι άλλοι δύο συμπαίκτες του τού έδωσαν την ευκαιρία, γιατί είμαστε ομάδα. Αλλά, τα πέναλτι χάνονται επίσης…».

Για την έλλειψη υπομονής και ηρεμίας του ΠΑΟΚ και πως αυτό μπορεί να βελτιωθεί, τόνισε: «Νομίζω ότι τα ατομικά λάθη είναι κυρίως θέμα συγκέντρωσης. Κάποια φάουλ μπορεί να είναι, επειδή υπάρχει μια υπέρμετρη θέληση να κλέψεις την μπάλα. Και γι’ αυτό και όταν είμαστε στην άμυνα, μερικές φορές απλώς θα πρέπει να έχουμε υπομονή και να περιμένουμε απλώς να κλέψουμε την μπάλα, να μην πηγαίνουμε με τα “χίλια” σε κάθε φάση».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για τη σημασία της ήττας αυτής, ενόψει της συνέχειας, επισήμανε: «Για πολύ κόσμο μπορεί να φαίνεται πισωγύρισμα. Ωστόσο, εμείς κοιτάμε να βελτιώνουμε συνεχώς την ομάδα και νομίζω ως τώρα έχουμε βελτιώσει πολλά στο παιχνίδι μας. Χρειαζόμαστε χρόνο και χρειαζόμαστε και τις νίκες. Πρέπει να υπάρχει υπομονή.

Προσπαθούμε να φτιάξουμε μια καλή ομάδα και περιμένουμε να έχουμε το χρόνο να δείξουμε ότι η ομάδα αυτή μπορεί να κάνει μεγάλα πράγματα. Και περιμένουμε να δούμε μια ομάδα που όλοι και πρώτος εγώ, θα είμαστε ικανοποιημένοι να τη βλέπουμε. Αυτό προσπαθώ να κάνω κάθε μέρα. Και να ξέρετε ότι, αν συνεχίζω να προσπαθώ και να προσπαθώ και τα αποτελέσματα να μην έρχονται, δε θα χρειαστεί να με διώξει κάποιος, θα φύγω από μόνος μου. Αλλά, πιστεύω ότι θα φτιάξουμε μια πολύ καλή ομάδα».

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης