Γκαρσία: «Δεν θέλουν τον ΠΑΟΚ πρωταθλητή»

Γκαρσία: «Δεν θέλουν τον ΠΑΟΚ πρωταθλητή»
Δηλώσεις στο «Radio Marca» έκανε ο Πάμπλο Γκαρσία για τις εξελίξεις στον χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου, εκφράζοντας μεταξύ άλλων την άποψη ότι «... δεν θέλουν να κερδίσει ο ΠΑΟΚ το πρωτάθλημα».

«Το θέμα στο ελληνικό ποδόσφαιρο έχει ρίζες από παλιά, είναι αποτέλεσμα συσσωρευμένης αδικίας. Το έζησα ως παίκτης. Είδα πώς παίρνουν τα πρωταθλήματα, το είδα με τα μάτια μου. Αυτή είναι η πραγματικότητα, υπάρχει μια ηγεμονία των ομάδων της Αθήνας εδώ και 20 χρόνια. Ένας διαιτητής που χάσαμε σε ένα ντέρμπι τιμωρήθηκε για πέντε μήνες και τώρα σφυρίζει ξανά σε παιχνίδια» ανέφερε ο προπονητής της Κ-20 του ΠΑΟΚ για το ελληνικό ποδόσφαιρο και την αντιμετώπιση που έχει ο ΠΑΟΚ, προσθέτοντας:

«Δεν θέλουν να κερδίσει ο ΠΑΟΚ το πρωτάθλημα. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Νομίζω ότι λέει ψέματα o Χιμένεθ, πρέπει να μάθει πώς έχασε η ΑΕΚ το πρωτάθλημα με την υπόθεση Βάλνερ το 2008 και το πρωτάθλημα του 2005, εκτός κι αν δεν τον ενδιαφέρουν αυτά, γιατί μπορεί η επιθυμία του να είναι να προπονήσει στο μέλλον τον Ολυμπιακό».

Σχετικά με τον Ιβάν Σαββίδη, είπε: «Είναι ένας ισχυρός άνθρωπος, δέχεται καθημερινά απειλές. Γι’ αυτό και οπλοφορεί».

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 13 Μαρτίου 2018, 12:21