Γκαρσία: «Ήταν μια άξια νίκη»

Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 18 Απριλίου 2021, 22:27
Γκαρσία: «Ήταν μια άξια νίκη»

Ως επιβράβευση της προσπάθειας και της σκληρής δουλειάς της ομάδας του χαρακτήρισε ο Πάμπλο Γκαρσία τη νίκη με 2-0 του ΠΑΟΚ επί του Ολυμπιακού στην Τούμπα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην NOVA:

«Σήμερα αγωνιστήκαμε με μία ομάδα που παίζει και που επιτίθεται με ξεκάθαρο τρόπο. Από την πλευρά μας κάναμε κάποιες αλλαγές και προσαρμογές για να την αντιμετωπίσουμε. Ήταν μία καθαρή νίκη. Συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα. Το άξιζαν πολύ.

Και τη νίκη και αυτή και αυτό το ματς διότι δούλεψαν σκληρά. Ήταν μία επιβράβευση των κόπων μας. Για εμάς δεν άλλαξε κάτι. Κερδίσαμε έναν αγώνα και πρέπει να προχωρήσουμε. Νομίζω πως όλα είναι από τον μόχθο των παικτών.

Δεν είναι εύκολο να κάνεις καλά παιχνίδια και να μην παίρνεις αυτό που αξίζεις. Οι παίκτες το καταλαβαίνουν αυτό. Συνεχίζουν τη σκληρή δουλειά. Μας ακούνε.

Έχουν βελτιώσει σε πολλά επίπεδα, στην προσωπικότητα και το μυαλό τους. Εάν έχεις το μυαλό σου εκεί που πρέπει βελτιώνεσαι. Θέλαμε να γίνουμε ακόμα πιο συμπαγείς αμυντικά.

Ο Ζίβκοβιτς βοήθησε πολύ και σε αυτό το κομμάτι και βελτιώνεται. Ποτέ δεν σκέφτομαι το μακροπρόθεσμο μέλλον. Δεν είναι η στιγμή να μιλήσουμε για αυτό. Εννοείται πως χρειάζεται σωστός σχεδιασμός για να δούμε τι πήγε καλά και το τι όχι.

Ωστόσο αυτή τη στιγμή, αν και μπορώ να πω πολλά, έχουμε μπροστά μας πολλά και σημαντικά παιχνίδια».

 

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 18 Απριλίου 2021, 22:41