Στα λάθη και τη νευρικότητα που έβγαλε η ομάδα του στον αγωνιστικό χώρο στάθηκε ο Πάμπλο Γκαρσία στις δηλώσεις του, μετά το εντός έδρας στραβοπάτημα (2-2) με τον Απόλλωνα Σμύρνης, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι περιμένει από τους παίκτες του να βγάλουν αντίδραση.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο επίσημη κανάλι του «δικεφάλου» του Βορρά:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για το τι προκαλεί τη νευρικότητα στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ: «Νομίζω ότι, παρόλο που στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν όσο καλοί θα θέλαμε να ήμασταν, καταφέραμε να προηγηθούμε χωρίς να απειληθούμε από τον αντίπαλο. Εκεί είναι η στιγμή που πρέπει να έχεις την υπομονή και τον έλεγχο του παιχνιδιού με το υπέρ σου σκορ. Ωστόσο εκεί έγινε ένα λάθος που είναι δύσκολο να το προβλέψεις, ώστε να κάνεις κάτι για να το αποφύγεις. Θεωρώ πως η ομάδα μετά τις αλλαγές κατάφερε να βελτιώσει αρκετά την εικόνα της και, παρόλο που βρεθήκαμε για ακόμα μια φορά πίσω στο σκορ και έπρεπε να ξεκινήσουμε πάλι από την αρχή, προσπαθήσαμε πολύ και καταφέραμε τουλάχιστον να ισοφαρίσουμε.

Θεωρώ ότι ίσως η ομάδα δεν είναι τόσο ώριμη και τόσο έμπειρη για να καταφέρουμε όλοι μαζί συλλογικά να ελέγχουμε τέτοιες καταστάσεις. Ξέρουμε ότι ο αντίπαλος ήρθε εδώ να κάνει το δικό του παιχνίδι για να μπορέσει να μας μπλοκάρει, οπότε κι εμείς θα πρέπει να αντιδρούμε πάντα με ηρεμία. Θεωρώ ότι οι ποδοσφαιριστές προσπάθησαν να το κάνουν αυτό μέχρι το τέλος, ωστόσο δυστυχώς αυτό δεν έφτανε για να πάρουμε τη νίκη που τόσο θέλαμε».

Για το αν υπάρχει «αντίδοτο» σε αυτό το πρόβλημα: «Είναι ένα πρόβλημα, δεν είναι μόνο σημερινό. Είναι ένα πρόβλημα το οποίο δυστυχώς το έχουμε δει σε αρκετά παιχνίδια. Ίσως υπάρχει και από την αρχή του πρωταθλήματος. Σίγουρα εμείς από την πλευρά μας κάνουμε ό,τι μπορούμε και μιλάμε συνεχώς με τους ποδοσφαιριστές για να είναι καλά ψυχολογικά. Ωστόσο υπάρχουν και κάποια πράγματα που δεν αφορούν μόνο την δουλειά και είναι δύσκολο να εξηγηθούν».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για το αν φοβάται ότι η ομάδα του θα επηρεαστεί ψυχολογικά: «Νομίζω ότι το ξέρουμε πάρα πολύ καλά. Από την στιγμή που βρισκόμαστε σε ένα τόσο μεγάλο σύλλογο, πάντα η απαίτηση και η πίεση υπάρχει, για να έρχεται μόνο η νίκη. Τώρα το θέμα είναι να δούμε πώς θα αντιδράσουν και οι ποδοσφαιριστές από την δική τους πλευρά. Εμείς από την πλευρά μας θα κάνουμε ό,τι μπορούμε, θα τους μιλήσουμε, θα αναλύσουμε το παιχνίδι και θα δουλέψουμε αλλά είναι ως εκεί. Από εκεί και πέρα πρέπει και οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές να αναλάβουν και να μπορέσουν να γυρίσουν, βγάζοντας μια πάρα πολύ καλή αντίδραση».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης