Ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών του δήλωσε μετά το τέλος του ντέρμπι (2-2) με την ΑΕΚ ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Πάμπλο Γκαρσία.

Ο Ουρουγουανός προπονητής τόνισε ότι η ομάδα του έκανε λάθη στο παιχνίδι που τα πλήρωσε, ωστόσο στάθηκε στα ψυχική αποθέματα που είχαν οι ποδοσφαιριστές του, όταν βρέθηκαν δύο φορές πίσω στο σκορ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ξέραμε ότι θα είναι ένας δύσκολος αντίπαλος. Είδαμε ότι στα τελευταία παιχνίδια η ΑΕΚ έχει βελτιώσει την αγωνιστική του εικόνα και κυρίως την αμυντική του οργάνωση. Εμείς αντιμετωπίσαμε κάποια προβλήματα στο επιθετικό μας κομμάτι.

Και από την άλλη, δυστυχώς, για άλλη μια φορά διαπράξαμε κάποια λάθη τα οποία πληρώσαμε. Ουσιαστικά αυτό ήθελε ο αντίπαλος, να αμυνθεί σκληρά και καλά στο δικό του μισό και να εκμεταλλευτεί κάποια δικά μας λάθη.

Ωστόσο, εγώ είμαι ικανοποιημένος από τους ποδοσφαιριστές μου και την προσπάθεια που έκαναν, γιατί δεν είναι εύκολο να βρίσκεσαι πίσω στο σκορ, μιας και είναι πάρα πολύ μεγάλη η κόπωση – και σωματική και ψυχολογική – για να “γυρίσεις” το αποτέλεσμα. Γι’ αυτό, αφού δεν πήραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε, τουλάχιστον με την προσπάθεια καταφέραμε να πάρουμε την ισοπαλία».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για το αν επηρεάστηκαν οι παίκτες του από το γεγονός ότι βρέθηκαν δύο φορές πίσω στο σκορ, είπε: «Ναι, θα το έλεγα αυτό, ίσως για το δεύτερο γκολ της ΑΕΚ, που φάνηκε να μας επηρεάζει λίγο περισσότερο.

Ωστόσο, παρότι η ομάδα επιθετικά δεν ήταν τόσο καλή όσο ήταν σε άλλα παιχνίδια, κατάφερε, βρίσκοντας άλλους τρόπους επίθεσης, όπως οι στατικές φάσεις και οι δεύτερες μπάλες, να γίνει απειλητική στην εστία του αντιπάλου και να πετύχει την ισοφάριση».

Για το τι αλλάζει ενόψει του ντέρμπι της Τετάρτης (27/01) με τον Ολυμπιακό και τι προλαβαίνει να δουλέψει, τόνισε: «Όλα τα παιχνίδια είναι διαφορετικά, καθώς αντιμετωπίζεις ομάδες με διαφορετική φιλοσοφία και νοοτροπία.

Το πιο σημαντικό για εμάς τώρα είναι να δούμε σε τι κατάσταση βρίσκονται οι ποδοσφαιριστές. Αύριο θα κάνουν αποκατάσταση όσοι έπαιξαν, ενώ όσοι δεν αγωνίστηκαν θα κάνουν μια σχετικά δυνατή προπόνηση, και μεθαύριο ουσιαστικά θα είναι μια μέρα στην οποία θα δουλέψουμε ενόψει του αγώνα».

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης