Μολονότι αναγνώρισε ότι ο ΠΑΟΚ είναι αρκετά δύσκολος αντίπαλος ο τεχνικός της Μακάμπι Χάιφα, Αριέλ Μπενάντο στη συνέντευξη Τύπου για τον αυριανό αγώνα των δύο ομάδων, τόνισε ότι οι παίκτες του θα παίξουν για ένα θετικό αποτέλεσμα στην Τούμπα.

«Έχω σκοπό να κατεβάσω την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα. Φυσικά και σκέφτομαι και το παιχνίδι της Κυριακής, αλλά θέλουμε θετικό αποτέλεσμα στην Τούμπα. Το κοιτάμε σοβαρά αυτό το παιχνίδι, θέλουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για το ποια ομάδα πιστεύει πως έχει το πάνω χέρι: «Στο πρωτάθλημα δεν ξεκινήσαμε καλά, στην Ευρώπη αρχίσαμε καλά. Ο αγώνας είναι δύσκολος, ο ΠΑΟΚ είναι καλύτερη ομάδα, αλλά ήρθαμε εδώ για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα»

Για την “καυτή” Τούμπα: «Χαίρομαι που θα υπάρξει κόσμος, είναι ποδοσφαιρικός αγώνας. Αυτό δεν διαμορφώνει τα σχέδια μου, θα παίξουμε σύμφωνα με τις δυνατότητές μας. Είναι καλό που υπάρχει κόσμος. Είναι απόλαυση να παίζεις μπροστά σε κόσμο. Επηρεάζει θετικά. Όπως και εδώ θα παίξουμε μπροστά στον κόσμο του ΠΑΟΚ, κάτι αντίστοιχο θα συμβεί και στο Ισραήλ»

Για το προφίλ του ΠΑΟΚ:
«Τις αδυναμίες που έχω εντοπίσει στον ΠΑΟΚ θα τις κρατήσω για τον εαυτό μου. Μπορώ να πω ότι είναι πολύ ισχυρή και επιθετική ομάδα ο ΠΑΟΚ. Θα δυσκολευτούμε να τον αντιμετωπίσουμε»

Για τα αγωνιστικά του πλάνα: «Πέρσι παίζαμε καλά αμυντικά, φέτος υπάρχει συνεχής προσπάθεια και στο μέλλον θα παίζουμε ακόμη πιο ομαδικά»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο Τσότσαλιτς «Γνωρίζω ότι ο ΠΑΟΚ είναι από τα καλύτερα κλαμπ στην Ελλάδα. Ξέρω αρκετούς παίκτες του ΠΑΟΚ, που δεν έπαιζαν στον ΠΑΟΚ όταν ήμουν εγώ στην Ελλάδα. Εμείς θα προσπαθήσουμε να αλλάξουμε την εικόνα μας και τα αποτελέσματά μας. Υπάρχει η δυνατότητα να ευελπιστούμε σε καλύτερη συνέχεια».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης