Γλύκος: «Τα δώσαμε όλα σε έναν κάκιστο αγωνιστικό χώρο»

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 24 Ιανουαρίου 2017, 08:11
Γλύκος: «Τα δώσαμε όλα σε έναν κάκιστο αγωνιστικό χώρο»
Ο Παναγιώτης Γλύκος τόνισε τη σημασία της νίκης του ΠΑΟΚ στους Ζωσιμάδες, μια παραδοσιακά δύσκολη έδρα για τον Δικέφαλο, και στάθηκε στον τρόπο με τον οποίο ήρθε αυτή, σε έναν κάκιστο αγωνιστικό χώρο, που σίγουρα δεν διαφημίζει το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά είπε στη Nova:

«Είναι πολύ σημαντικό αποτέλεσμα για εμάς γιατί προσπαθούμε να μαζέψουμε βαθμούς που έχουμε χάσει από άλλα ματς, είναι μία παραδοσιακά δύσκολη έδρα, έχουμε ακόμα ένα ματς που έχουμε να δώσουμε, αυτό με τη Λάρισα, και ευελπιστούμε να το πάρουμε για να ανεβούμε στη βαθμολογία. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου, γιατί τα έδωσαν όλα σε έναν κάκιστο αγωνιστικό χώρο, που καλά - καλά να πατήσεις δεν μπορούσες.

«Το πλάνο ήταν να παίξουμε με μεγάλες μπαλιές και να πάρουμε τις δεύτερες μπάλες για να σκοράρουμε. Αυτό ήρθε νωρίς και δεν περιμέναμε πολύ για να δημιουργήσουμε κι άλλες φάσεις και να έχουμε το άγχος. Δεν βοήθησε και το γήπεδο, όποιος σκόραρε θα έπαιρνε και τη νίκη και ήμασταν εμείς που το καταφέραμε.

Σε τέτοιες περιπτώσεις εμείς προσπαθούμε να εφαρμόσουμε την τεχνική που ξέρουμε για να κλείσουμε τον επιθετικό, ήμουν και τυχερός και το έπιασα. Δεν μας αγγίζει κάτι τέτοιο, εμείς είμαστε χαρούμενοι για τη νίκη. Έχουμε το αβαντάζ στο Κύπελλο, αλλά θέλει ακόμα 90 λεπτά για να πάρουμε την πρόκριση και να συνεχίσουμε στο Κύπελλο που είναι ένας απ’ τους στόχους μας».

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 24 Ιανουαρίου 2017, 08:20