«Οι "ερασιτέχνες" της ΕΠΟ ας κάνουν Final 4 κυπέλλου»

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 4 Μαρτίου 2014, 21:31
«Οι "ερασιτέχνες" της ΕΠΟ ας κάνουν Final 4 κυπέλλου»
Ανακοίνωση με την οποία διαμαρτύρεται για την αλλαγή στις ημερομηνίες διεξαγωγής των ημιτελικών αγώνων Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό εξέδωσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, καλώντας με ειρωνικό ύφος να διοργανώσει Final 4 κυπέλλου.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Οι – επιβεβλημένες – ευχές της ΕΠΟ για «καλή επιτυχία» στην προσπάθεια των ελληνικών ομάδων στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις θα είχαν πραγματική αξία αν συνοδεύονταν από πράξεις που θα πιστοποιούσαν την ειλικρίνειά τους.

Ωστόσο τα πρόσφατα δείγματα που έχουμε είναι η πραγματοποίηση συνέντευξης Τύπου των κ.κ. Γιώργου Σαρρή, Γιάννη Μώραλη για τις εξελίξεις στο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου και ο ορισμός εκδίκασης από το πειθαρχικό της Ομοσπονδίας της αίτησης για υποβιβασμό του ΠΑΟΚ, την ημέρα που η ομάδα αγωνιζόταν με τη Μπενφίκα με στόχο την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League. Κρίμα, που δεν μπορέσαμε να αναβάλλουμε αυτόν τον αγώνα για χάρη της ΕΠΟ.

Επίσης σήμερα ενημερωθήκαμε για την αλλαγή των προγραμματισμένων – από το καλαντάρι της ΕΠΟ – ημερομηνιών τέλεσης των ημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας λόγω του ευρωπαϊκού αγώνα του Ολυμπιακού με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και την περίπτωση πρόκρισής του στα προημιτελικά του Champions League, «εξέλιξη επιθυμητή από ολόκληρο το ελληνικό ποδόσφαιρο», όπως αναφέρεται στο σχετικό φαξ της Ελληνικής Ομοσπονδίας.

Μια αλλαγή που οφείλεται ξεκάθαρα και μόνο στην προχειρότητα και τον ερασιτεχνισμό της Ομοσπονδίας να ορίσει ημερομηνία τέλεσης ημιτελικών Κυπέλλου πάνω σε ημερομηνία αγώνων της UEFA (19 και 20 Μαρτίου).

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, επέλεξε να μην ορίσει τον πρώτο ημιτελικό στη μόνη διαθέσιμη ημερομηνία, δηλαδή στις 12 Μαρτίου, αλλά ν’ αλλάξει τελείως το πρόγραμμα ορίζοντας – σε περίπτωση πρόκρισης του Ολυμπιακού – τον επαναληπτικό ημιτελικό στις 22 Απριλίου, ημερομηνία που είναι επίσης «κλεισμένη» από την UEFA για την πραγματοποίηση των ημιτελικών του Champions League.

Στην ανακοίνωση των ημερομηνιών της ΕΠΟ θα μπορούσε να υπήρχε και τρίτη πρόβλεψη για την πιθανότητα περαιτέρω πρόκρισης του Ολυμπιακού. ‘Η έστω ανακοίνωση… αναβολής των ημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας και πραγματοποίησης… Final Four».

Διαβάστε επίσης:

Δυσαρέσκεια στον ΠΑΟΚ για την ΕΠΟ,
Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 4 Μαρτίου 2014, 17:02

Τον Απρίλιο τα παιχνίδια Ολυμπιακού-ΠΑΟΚ,
Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 4 Μαρτίου 2014, 15:56

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 4 Μαρτίου 2014, 21:52