Για δεύτερη συνεχή χρονιά η Σάλκε αντιμετωπίζει μία ελληνική ομάδα στο Τσάμπιονς Λιγκ. Όπως ήταν επόμενο, ο Κυριάκος Παπαδόπουλος είναι ξανά το κεντρικό πρόσωπο, παρ’ ότι προέρχεται από μακροχρόνιο τραυματισμό.

Ο 21χρονος κεντρικός αμυντικός φιλοξενείται στις σελίδες του επίσημου περιοδικού της γερμανικής ομάδας, ενόψει της αυριανής αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ. Στην ερώτηση αν είναι ευχαριστημένος που στο δρόμο της Σάλκε βρίσκεται ξανά μια ελληνική ομάδα, μετά τον Ολυμπιακό, δήλωσε: «Ειλικρινά όχι! Η Σάλκε είναι το νούμερο 1 για εμένα τώρα, αλλά είναι γνωστό ότι είμαι οπαδός του ΠΑΟΚ! Μεγάλωσα έτσι και συμπαθώ αυτή την ομάδα. Δεν κρύβω ότι και τώρα βλέπω τον ΠΑΟΚ στην τηλεόραση και είναι η ομάδα μου. Θα προτιμούσα να περάσουν και οι δυο ομάδες στους ομίλους».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όσο για την οικογένειά του που θα παρακολουθεί τον αγώνα, «… έχουν το ίδιο συναίσθημα με εμένα. Όλοι είναι ΠΑΟΚ στην Ελλάδα και φυσικά Σάλκε στην Γερμανία. Είναι σίγουρο ότι δεν θα δυσαρεστηθούν με οποιοδήποτε αποτέλεσμα». Επίσης ο διεθνής άσος υπογράμμισε: «Ο Σαλπιγγίδης είναι φίλος μου, είναι μία φοβερή προσωπικότητα και τον σέβομαι. Έχω μάθει πολλά από αυτόν. Όχι τόσο εντός γηπέδου, όπου παίζουμε σε άλλη θέση. Λυπάμαι που η Τούμπα θα είναι άδεια στη ρεβάνς. Το ποδόσφαιρο δεν είναι ίδιο χωρίς κόσμο. Χαίρομαι που αύριο η ατμόσφαιρα θα είναι καυτή. Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ υποστηρίζουν έντονα την ομάδα τους, ενώ και της Σάλκε είναι μοναδικοί. Αύριο η Βέλτινς Αρένα θα είναι κόλαση».

Eπιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης