Προβληματισμένος για την ήττα εντός έδρας από την Καραμπάγκ εμφανίστηκε ο Βλάνταν Ίβιτς. Ο προπονητής του ΠΑΟΚ έδωσε σύνθημα ανασύνταξης εν όψει της εκτός έδρας αναμέτρησης με τον Πανιώνιο την ερχόμενη Κυριακή.

«Μέχρι τη φάση του γκολ δεν μας απείλησε ο αντίπαλος καθόλου. Ελέγχαμε το παιχνίδι. Στο πρώτο ημίχρονο δημιουργήσαμε κάποιες φάσεις. Στο δεύτερο μέχρι το γκολ είχαμε την κατοχή. Γνωρίζαμε ότι έχουν καλές κόντρα επιθέσεις και προσπαθήσαμε να προετοιμαστούμε σε αυτό. Δυστυχώς σε μία φάση αργήσαμε να κάνουμε επιστροφές και ενδεχομένως και κάποιο επαγγελματικό φάουλ και δεχτήκαμε ένα γκολ μ’ ένα ωραίο σουτ από παίκτη του αντιπάλου. Έχουμε ελπίδες. Υπάρχουν άλλοι έξι βαθμοί. Πλέον δεν εξαρτάται από εμάς. Όσο υπάρχουν ελπίδες θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Πιστεύω ότι η ομάδα προσπάθησε και έδειξε πάθος. Κανένας δεν μπορώ να πω ότι ήταν αδιάφορος. Οι παίκτες προσπάθησαν, αλλά στο τελευταίο 20λεπτο φάνηκε η κούραση. Αρκετοί παίκτες δεν είχαν δυνάμεις. Εμείς προσπαθήσαμε να δημιουργήσουμε, κάναμε επιθέσεις και ο αντίπαλος μας περίμενε. Σε αυτόν τον τρόπο παιχνιδιού υπήρχαν χώροι για κόντρα επιθέσεις στον αντίπαλο. Κάναμε αρκετές γρήγορες επιστροφές και σταματήσαμε τον αντίπαλο. Σε μία περίπτωση δεν τα καταφέραμε. Αλλά στο τελευταίο 20λεπτό όταν προσπαθήσαμε να ισοφαρίσουμε, ανεβήκαμε, τους δώσαμε χώρο και δημιούργησαν κι άλλες φάσεις. Δεν μπορώ να πω ότι οι παίκτες μου δεν ήθελαν τη νίκη. Δεν τα καταφέραμε κι αυτό μας πληγώνει».

«Στο πρωτάθλημα, μόλις ξεκίνησε η χρονιά. Έχουμε δρόμο μπροστά μας. Σε τρεις ημέρες πρέπει να ξεκουραστούμε και να προσπαθήσουμε να αντιδράσουμε. Πρέπει να πάρουμε μία εκτός έδρας νίκη κόντρα σ’ έναν δύσκολο αντίπαλο. Εμείς είμαστε εδώ να δώσουμε το 100%, Κάποτε πετυχαίνεις, κάποτε όχι. Αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε. Δε με τρομάζει. Στο επόμενο παιχνίδι ο στόχος μας είναι να νικήσουμε. Θα δώσουμε ό,τι μπορούμε. Να ξεκουραστούμε σήμερα και αύριο και να είμαστε όσο πιο δυνατοί για να πετύχουμε τον στόχο μας στο παιχνίδι που έρχεται».

«Προσπαθούν να μας διαβάζουν κι εμείς το κάνουμε για τον αντίπαλο. Το αν δε βγαίνουν οι στημένες φάσεις πάντα είναι λογικό. Και σήμερα βγήκαν κάποια στημένα. Δεν προσπαθούμε όμως μόνο από εκεί. Σήμερα είχαμε 1-2 φάσεις στο πρώτο ημίχρονο και στο ντέρμπι κάναμε συνολικά 5-6 φάσεις. Δεν είναι νορμάλ να έχεις 20-25 φάσεις όπως στα πρώτα παιχνίδια, σε κάποια από τα οποία δεν ήμασταν και τόσο αποτελεσματικοί. Το περιμέναμε να έρθει αυτό και ξέρουμε ότι πρέπει και από τις δύο φάσεις να βάλεις γκολ».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Εμείς πρέπει να διορθώσουμε κάποια λάθη που κάνουμε. Θα παλέψουμε να το κάνουμε. Μέχρι τον Ιανουάριο έχουμε δύο μήνες και τώρα θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ό,τι καλύτερο γίνεται με τους παίκτες που έχουμε».

«Ο Μαλεζάς έχει τρία 90λεπτα τελευταία. Με Ολυμπιακό, Λάρισα και ΑΕΚ. Έχω τέσσερις καλούς αμυντικούς και έδωσα σήμερα (χθες) την ευκαιρία να ξεκινήσουν οι άλλοι δύο. Ο Τζαβέλας προερχόταν από τραυματισμό, αλλά προπονείται κανονικά. Και ο Βαρέλα το ίδιο, όπως και ο Κρέσπο. Στα τόσα παιχνίδια πρέπει να αλλάζεις τους παίκτες γιατί βγαίνει η κούραση, κάτι που φαινόταν σε άλλους παίκτες μας».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης