ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Οι εποχές της αδικίας έχουν περάσει ανεπιστρεπτί»

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 28 Ιανουαρίου 2020, 18:33
ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Οι εποχές της αδικίας έχουν περάσει ανεπιστρεπτί»

Στο πλευρό της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και του ιδιοκτήτη της, Ιβάν Σαββίδη, στέκεται η ΚΑΕ ΠΑΟΚ, με αφορμή όσα εκτυλίχθηκαν, από το απόγευμα της Δευτέρας (27/1), με την εισήγηση της ΕΕΑ για τον ποδοσφαιρικό «Δικέφαλο». Οι διοικούντες την εταιρεία εκφράστηκαν σήμερα, μέσω ανακοίνωσης στην επίσημη σελίδα της ΚΑΕ στο διαδίκτυο, αναφέροντας:

«Ο στόχος τους είναι ξεκάθαρος. Ο Ιβάν Σαββίδης και ο δυνατός ΠΑΟΚ, που έχουν γίνει πλέον ο χειρότερός τους εφιάλτης. Για αυτό και αναζητούν κάθε πιθανό και απίθανο τρόπο και εξυφαίνουν τα πιο νοσηρά σενάρια για να τους πλήξουν. Δεν θα τα καταφέρουν! Δεν θα μας διχάσουν, όσο κι αν προσπαθούν!

Ενώνουμε τη φωνή μας με τους απανταχού οργισμένους και αγανακτισμένους ΠΑΟΚτσήδες και δηλώνουμε σε όλους τους τόνους ότι είμαστε δίπλα στον πρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και στυλοβάτη όλης της τεράστιας οικογένειας του συλλόγου μας.

Είμαστε δίπλα στην ομάδα ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ και στο δρόμο για την κατάκτηση του επόμενου νταμπλ. Μπορεί να μην γίναμε ΠΑΟΚ για τους τίτλους, ο ΠΑΟΚ άλλωστε είναι ιδέα, αλλά οι εποχές της αδικίας και της κλοπής όλων όσων δικαιούται αυτός ο σύλλογος έχουν περάσει ανεπιστρεπτί.

Κάτω τα χέρια σας από τον Ιβάν Σαββίδη. Κάτω τα χέρια σας από τον ΠΑΟΚ!

ΚΑΕ ΠΑΟΚ».

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 28 Ιανουαρίου 2020, 18:35